היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באיזה שעה הבעל יוצא מהבית / ובאיזה שעה את?! יוצאים ביחד ב- 7:20, לוקחים את הילדים לגנים, ואח"כ הוא מקפיץ אותי לעבודה. מה התפקיד של כל אחד מכם בארגון הילדים בבוקר?! אני עושה הכל... באיזה שעה הבעל חוזר מהעבודה / ובאיזה שעה את?! אני מסיימת כל יום ב- 15:00, בעלי מסיים כל יום עד מאוחר בלילה ופעם בשבוע הוא מגיע מוקדם.
באיזה שעה הבעל יוצא מהבית / ובאיזה שעה את? בעלי יוצא בסביבות 6.30 אני ב 7.30 מה התפקיד של כל אחד מכם בארגון הילדים בבוקר?! אני עושה הכל , בכלל באיזה שעה הבעל חוזר מהעבודה / ובאיזה שעה את?! אני חוזרת בסביבות 4.30 בעלי בסביבות 5.30
שנינו יוצאים בשעה 6:45 עם הבנות, אנחנו מעלים את מעין להסעה, אח"כ שמים יחד את יובל בגן ואז צועדים יחד לעבודה שלו, הוא הולך לעבודה ואני לעבדות הבית.
בד"כ אני מעירה, מסדרת למעין תיק אוכל, מארגנת לשתיהן את התיקים, מסרקת והוא כשהוא מסיים להתארגן עוזר בנעילת נעליים וכד'.
הוא חוזר מהעבודה בין 15:30 ל21:00 (הקצוות הם כמובן הכי נדירים)והוא גם כונן לא מעט = קוראים לו לא מעט לעבודה +סופ"שים. אני לא עובדת מחוץ לבית
טוב אני לא עובדת אז כל זה לא רלוונטי אלי .. סורי
בעלי לרוב יוצא בשעה 5:45 אני מתארגנת ויוצאת עם הילדים בשעה 7:45-8:00 אני מארגנת (יש ימים מועטים שבהם הוא יוצא בסביבות 7:00 אז כמובן שהוא עוזר לארגן, להלביש, צחצוח,שתייה ועוגיה) חוזרים: אני בשעה 14:00 אוספת את שחר הוא חוזר בד"כ ב18:00, חוץ מיומיים שבהם הוא לומד וחוזר ב22:30
אני עובדת מהבית .. בעלי עצמאי יוצא בשעות שונות וחוזר בשעות שונות (יוצא בסביבות 9:00-10:00בד"כ וחוזר בסביבות 20:00-21:00) בקשר לילדים - אני מארגנת אותם.
בעלי בארבע שנים הקרובות יהיה אורח בבית עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
שוקו מוקה (פנינה נכון?!
באיזה שעה הבעל יוצא מהבית / ובאיזה שעה את?! בעלי יוצא ב 5:30 בבוקר קודם לתפילה ואח"כ לעבודה
מה התפקיד של כל אחד מכם בארגון הילדים בבוקר?! אני המארגנת
באיזה שעה הבעל חוזר מהעבודה / ובאיזה שעה את?! בעלי חוזר ב 4 אחה"צ ואני בבית
ברור שהכל לטובה!
חוץ מזה אתן כן מקבלות שכר על העבודה בבית - רק שהשכר הוא לא כספי עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
באיזה שעה הבעל יוצא מהבית / ובאיזה שעה את?! בעלי יוצא בשעה 04:15 ואני יוצאת בין 7:15-7:30 מה התפקיד של כל אחד מכם בארגון הילדים בבוקר?! אני מארגנת היחידה באיזה שעה הבעל חוזר מהעבודה / ובאיזה שעה את?!בין 17-18 בעלי ואני חוזרת תלוי ביום יש ימים שאני חוזרת ב20:30 ויש ימים שאני כבר בסביבות 14 כבר בבית
באיזה שעה הבעל יוצא מהבית / ובאיזה שעה את?! נאור יוצא ב 07.00 אני יוצאת ב 7.30 (אם אני עובדת צהריים אני יוצאת ב 7.45)
מה התפקיד של כל אחד מכם בארגון הילדים בבוקר?! אני מארגנת אותן לבד.. לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
בעלי יוצא בדר"כ בסביבות 7-7:30 ואני יוצאת ב- 7:30
הוא מסיע את הקטנה ואני את הגדול (לרוב... )
בדר"כ אני מארגנת בבוקר. אותו אני צריכה להפעיל (תלביש, תנעל, תתן....). כנראה שקשה לחשוב לבד מה צריך לעשות בבוקר
באיזה שעה הבעל יוצא מהבית / ובאיזה שעה את?! בעלי יוצא בין 8:00 ל- 8:30, מקפיץ את שקד לגן ונוסע לעבודה. אני השארת בבית.
מה התפקיד של כל אחד מכם בארגון הילדים בבוקר?! מארגנים ביחד. בד"כ בעלי רוחץ ומלביש אותו, ואני אחראית לארוחת הבוקר ולארוחת ה-10 לגן.
באיזה שעה הבעל חוזר מהעבודה / ובאיזה שעה את?! זה משתנה אצלו- בין 17:00 ל-20:00, בימים שהוא לומד הוא חוזר ב-21:00. אני כאמור, בבית.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
בעלי לוקח את הילד לגן הם יוצאים ב7:50 מארגנים אותו יחד אני נשארת עם הקטן בבית וב13 אוספים את הגדול מהגן בעלי חוזר בין 20:30 ל23 You're my heart, you're my soul
אני יוצאת ב-6:45, מורידה את הכלבה ונוסעת. בעלי מארגן אותם בבוקר, הוא מתחיל ב-9:00. אני יוצאת מהעבודה ב-15:30 גג ומוציאה את הבנות מהגן. כל אחה"צ-ערב אנחנו לבד.....בעלי מגיע ממש מאוחר, בין 20:00 ל-21:00.....לפעמים גם ב-21:30-22 מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]