יובש :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר מביה"ח שמתי לב שלנהוראי יש יובש רציני ברגל ימין
    שאלתי, אמרו לי זה הגיוני ויעבור.
    עד השבוע השתמשתי בבלנאום כמו שהמליצו לי, קרמים ושמנים
    בנתיים כלום לא התקדם והיובש נשאר.
    בעצם כמו חיספוס כזה בעור שהרופאה הגדירה את זה כיובש.
    קבעתי לו תור לשבוע הבא לרופא עור מדהים מומחה פה ברחובות - אני מקווה שזה סתם שטויות ......
    כל פעם שאני מעבירה לו יד על הרגל אני מקבלת צמרמורת

7 תגובות
עמוד 1
  • לא כ"כ מכירה
    אבל לאחיין שלי יש אסמה של העור שיש לו יובש ופצעים אני מקווווה בשבילך שזה לא זה

• יסמין ואם זה זה?
    שאלו יהיו הצרות של כולנו.
    להב עם אסטמה של העור מהיום שנולדה
    ונכון יש תקופות לא קלות של פריחה סגנונית בכל הגוף ועוד כל מיני תוספות (ללהב זה בא בצורה קשה יחסית אז לא אלחיץ אבל בואי נגיד שיובש ברגל אחת הייתי קונה עכשיו בכיף)
    אבל זה עובר וזה בר טיפול וזה כולה - כן אני יודעת מעצבן לשמוע - אבל כולה יובש וכולה אסטמה של העור.

אז מה אני יכולה להמליץ לך - קחי את הבלנאום ותזרקי לפח
    לכי לשילב יש מבצע על מוצרי מאמי קר ותקני את הסבון שלהם השמפו אם יש לכם שיער חחחחח קרם גוף שלהם ושמן שקדים.
    כל אמבטיה עם הסבון שלהם לאחר מכן קרם גוף ועל אזורי היובש למרוח את השמן.

עדיף על כל שאר המוצרים המאוד לא טבעיים ומלאי התוספות הכימיות שרק עושות נזק גדול יותר.

בהצלחה

• לתאיר יש כמו קילופים על המצח הפסקתי להשתמש בשמן כי זה ממש לא עוזר

• מממ גם לליעד יש קילופים כאלו במצח, בין הגבות כזה ומעל .. מעניין ממה זה..

• סיון אין ספק שאלו באמת היו הצרות שלנו
    אבל זה דבר לא נעים יש תקופות שזה ניראה מממממש מזעזע הילד לא מפסיק להתגרד זה נהיה אדמומים לפעמים אנשים מסתכלים ברחמנות או שהם חוששים שמה זה מדבק ומפחדים להיות לידו

• מוכר מוכר יסמין היה לי סיפור מאוד לא נעים במעון עם זה

• אם קבעת לו תור לרופא עור אז מעולה!!!!!!
    תעדכני מה הוא נתן לכם!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה