היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא תאמינו אבל נראה לי לקנות עגלה היה יותר קל לי מאשר את התיק לעגלה
16 תגובות
עמוד 1
אני אישית לא רואה טעם לכזאת קניה.
אני קניתי תיק פשוט ב 150 שקל בערך. תיק עם תא גדול שמחולק ל-2 ועוד תא בינוני ותא קטן לפלאפון ומפתחות.
לא רואה סיבה לקנות יותר מזה.
סורי שלא הייתי לעזר
יו איזה טירוף
אני קניתי של קרוקס ... תיק לעגלה מגניב !!!
חפשי באתר של קרוקס 250 שח שווה בטירוף !!!
לי יש תיק של היידי , לדעתי הוא מהמם! וזה היה חשוב לי שהתיק שלי לא יראה כמו ילקוט... המחיר שלו גם יקר... אין מה לעשות, זה מותג וזו תעשיה של כסף!!!!!!!
בכל אופן עברה חצי שנה והוא משרת אותי היטב!
אנ לא חושבת שכדי להשקיע בתיק לי יש את התיק של העגלה הוא פשוט ונוח
תודה בנות,
האמת אני גם לא ממש רוצה להשקיע כאלה סכומים בתיק אבל אני לא יודעת אם הפשוטים מספיקים מבחינת הגודל?
אולגה - גם אני ראיתי את של קרוקס ודי התלהבתי. הוא מועמד הכי עדיף מבחינתי להיום. אולי בסוף אקנה אותו
גני תקני אותו הוא באה עם משטח החתלה וארנק לטיטולים....
קיצר שווה !
אלו המחירים לי התיק עלה 700 והוא לא משהו בכלל
את יודעת מה אני גיליתי ?! שתיק גב נוח עם גב אורטופדי עדיף פי מיליון על כל התיקים הענקיים והמסורבלים שנמכרים בשוק במיוחד לעגלה . תכנסי לחנות תיקים יש תיקי גב נוחים ונדמה לי שיש גם עם משתחי החתלה אם אני לא טועה . עדיף הרבה יותר ומאוד פרקטי . לכי תסחבי תיק עליך ותינוק במנשא ועגלה ביד השניה . כי אי אפשר להשאיר תיק כבד על עגלה ריקה . סתם מסחטת כסף!
מאיה.
רגע רגע נזכרתי במשהו מגניב תכנסו ותתלהבו!!!!!!! יש שם תיקים ואפשר להמין כל מיני גדלים לפי עיצוב אישי וכו' !!!!!!!!!!!!!! מומלץ ביותר ! ראיתי אותם והדברים שלה פשוט מדהימים !!!! http://www.imush-design.com/home.html
מאיה.
ג'ני התיק שבקישור היה אחד המאופציות שלנו אבל בסוף הלכנו על התיק התואם של סטוקי שגם לא זול
היי מותק! זה בידיוק התיק שלי( לינק שלך) ואפילו הצבע! אני ממש מרוצה
טוב יש לי 2 תיקים של ג'וג'ובי אחד ממש גדול לתאומים או למי שאוהבת לקחת איתה את כל הבית ואחד רגיל (קטן יותר) ואני יכולה להגיד לך שאין אין אין על התיקים האלה הם יקרים אבל שווים כל שקל! 55555
וואו.............
גם אני רציתי להזמין מחו"ל חפרתי את כל האייבאי
תודה אהובות!
Tati30 - אני לא יודעת מתי קנית אבל עכשיו הוא כבר עולה 500 ש"ח ולא 300.... אם היה 300 לא נראה לי שהיה שרשור