היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל אני חייבת לספר לפני הסקר שקילחתי מקודם את שחר ול10 שניות הורדתי את העיניים מטל. הילד החליט שהוא רעב טיפס על הכסא עלה והתישב על השולחן והתחיל לחפש מה יש (הנחתי לפני כן דברים לארוחת ערב וביניהם גם 2 ביצים שהיו מיועדות לחביתה). יצאתי ואני רואה אותו יושב על השולחן בסבבה שלו עם ביצה ביד עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
12 תגובות
עמוד 1
אני שמה תיק אוכל+שקית, אחד לבוקר ואחד לארוחה השנייה. אז ככה - מעדן, חצי לחמניה מקמח מלא עם טונה/גבינ"צ/חומוס/גבינה לבנה, ומשהו מתוק - סוכריה/ביסקויט/אצבע שוקולד בשקית - חצי כריך +פרי +משהו מתוק וביום שישי - כריך מפיתה לבנה(!) עם שוקולד/ריבה/דבש
את לא חייבת לגוון, את יכולה להכין איתו טבלה מה מכינים כל יום וכך הוא ידע מה ההפתעה בכריך ואת תרגישי שאת מגוונת
אצלי אין הרבה אפשריות מוריה מאודדד קשה באוכל גבינה לבנה או ביצה קשה או שוקלד וכמובן מלפפון או גמבה שלרוב זה חוזר הביתה וגם הסנביץ ליפעמים חוזר
חמודים....
כן אני יודעת שאפשר לשחזר אבל יש לי הרגשה שאני שמה כל יום אותו דבר עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
זה כמו שיש תקופה שהם מבקשים כל יום את אותו הסיפור. אם את יודעת שהכנת לו משהו שהוא אוכל - עשית את שלך
זה שהקופסא חוזרת ריקה או כמעט ריקה אומר הכל לא? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
קודם כל- אם אנחנו חייבות לראות אותו אומר קריאת שמע שעל המיטה , אז את מוזמנת להעלות לכאן סרטון!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אצלנו זה כל יום בקשה מחדש פיתה חומוס+פסטרמה +עגבניה/ מלפפון ואם אני בטעות עושה ,לפחות פעם בשבוע שולחת לו גבינה +עגבניה/מלפפון אז שהוא חוזר מהגן הוא לוקח את התיק ומוציא את קופסאת האוכל שלו ואומר אין פסטרמה .. אז אני אומרת מה אימא לא הכנה לך .. אימא התבלבלה אז הוא עונה שכן ורץ למקרר ומוציא לחם+חומוס+פסטרמה ומבקש שאני יכין לו
יפעת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!