שאלה לבנות שלא דתיות ושומרות נידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    הי'י יקירותי..

יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי..

לפני החתונה הבנות שקי'יממו יחסי מין
    איך היתן שומרות? ?או שלא היתן שומרות? או שפשוט לא היתן שוכבות בבימי הדימום עצמו?
    כי הרי תכלס גם לקי'ים יחסים לפני החתונה זה אסור
    אז איך זה מסתדר?

תודה מראש לכל העונות

9 תגובות
עמוד 1
  • לפני החתונה לא שמרתי נידה אבל כמובן שחיכינו שהדימום יסתיים לגמרי
    מאז שהתחתנו אני שומרת נידה שזה כולל גם נגיעה וגם שינה ביחד
    תדעי לך שזה פשוט מדהים עד כמה שהנידה תורמת לזוגיות

• אני לא דתיה אבל כמובן מאמינה

ואחרי החתונה (אחרי השיעור עם הרבנית) החלטנו לשמור נידה (אמרנו שזה גם טוב לחזק את היחסים בינינו להתגעגע וזה וגם בעלי הבין שזה טוב לרחם שלי כי יענו הוא רגיש בתקופה הזו)

אבל לא ברמה קיצונית
    כלומר ישנים באותה במיטה- יכולים להתחבק ולהתנשק
    אבל לא שוכבים בזמן המחזור ושבוע לאחר מכן.

• הי,
    אני לא שומרת נידה, וגם קיימתי יחסים עם בעלי לפני החתונה.
    ווסת אצלי מתחילה כמה ימים קודם בדימום חום ולכן מהשלב הזה- אין כניסה חחח
    אחרי שמסתיימת לי הווסת, בד"כ אני ממתינה יום-יומיים נקיים ואז מתחילים שוב... ביחס לחתונה- אני החלטתי שבתקופה מהחינה ועד לחתונה אנחנו לא מתראים (וזה קשה, כי גרנו יחד), אז העברתי בעל כורחו לשבוע אצל אמא שלו...
  • לפני החתונה לא צריך לשמור נידה,אבל אני בימי הווסת לא קיימתי יחסים כי זה מגעיל,אבל אני מכירה בנות שזה לא הפריע להן.
    אחריהחתונה התחלתי לשמור וללכת למקווה

[[url=http://www.familylobby.com]
  • שירה בוטנית
    לפני החתונה לא צריך לשמור נידה
    כי בכלל לא צריך לשכב חחחחחח

• אי אפשר לשמור נידה לפני החתונה כי לא יתנו לך לטבול במקווה אם את לא נשואה

• בס"ד

זהו גמני חושבת..אנחנו בכלל לא צריכים לשכב..
    אז נידה?! כן לחכות יום יומי'ים..אבל הוא החליט שבועי'ים..:/

• מעיין, את לא נשואה ? אם לא אז מין הסתם שאתם מקיימים יחסים(אחרת איך נוצרה הנסיכה שלך ?
  • כל הבנות כמעט ענו נכון..

אם את לא נשואה אבל בן זוגך איתך כמו נישואין (גרים יחד, ילדים וכו..)
    אני יודעת שיש אפשרות לשמור טהרה כהלכה, שמירת נגיעה מהרגע שקבלת מחזור + שבעה ימים נקיים ואז טבילה במקווה טהרה. זה לא יוצא שועיים זה בערך 12 יום. יש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר, אבל זה הממוצע.

את צריכה לדבר עם בלנית או אשה מסויימת שתסביר לך בטלפון, אם את רוצה דברי איתי בפרטי ואתן את מספר הטלפון שלך לרבנית שתסביר לך מה לעשות, זה ממש מומלץ ושומר על איכות הזוגיות שלכם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה