תיקון כותרת- שאלה לבנות ששומרות נידה ולא דתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    הי'י יקירותי..

יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי..

לפני החתונה הבנות שקי'יממו יחסי מין 
    איך היתן שומרות? ?או שלא היתן שומרות? או שפשוט לא היתן שוכבות בבימי הדימום עצמו?
    כי הרי תכלס גם לקי'ים יחסים לפני החתונה זה אסור
    אז איך זה מסתדר?

תודה מראש לכל העונות

29 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שלפני חתונה יש פחות מודעות לכל העניין הזה של נידה. לפני החתונה עושים הרי איזה כמה שיעורים עם הבלנית על הטבילה ועל נידה ויש כאלה שפעם ראשונה שומעות על זה...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מעולם לא קיימתי יחסי מין בזמן מחזור לא לפני החתונה ולא אחרי.
    איכסה

• לא נו לינבר ברור שלא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בס"ד
    חחחח ברור שלא בזמן מחזור..
    השאלה היא אם ישר שנגמר הדם
    או מחכות שבעה נקי'ים רק בלי לטבול
    ואני מתכוונת לאלו שכן ידעו

תודה בנותתת:)

• לא, ממתינים יומיים בערך.
    יצא עכשיו ספר של גניקולוג דתי שטוען ששבוע מספיק. אני נוטה להסכים איתו בעיקר כי הציווי הראשוני היה של שבוע ורק אח"כ הוסיפו (גברים!) שבוע נוסף, שיהיה, בשביל החברה. מה שגורם למיני בעיות נפשיות אצל חלק מהנשים, שגורם לנשים שהביוץ שלהן מוקדם יותר ל"עקרות הלכתית" = הן צריכות לעבור טיפולים כדי להיכנס להריון רק בגלל עניין זה, לא בגלל בעיה כלשהי.
    בקיצור אני מאמינה ששבוע זה מספיק - כל זמן אחר - מבורך

• טוב, אני שומרת על זכות השתיקה
  • בס"ד

מה זאת אומרת שבוע ?
    שבוע נקי או שבוע מתחילת המחזור בהנחה שהוא עד 5 ימים..?

• שבוע מתחילת המחזור.
  • בס"ד
    חחחחח אורטל

• בס"ד

כפיר צריך לראות את זה...
    אנחנו עדין לא נשואים והוא החליט לשמור שבועי'ים

• יש בנות דתיות שיגידו לך כל הכבוד ואיזה יופי וכו'

תכל'ס - את צריכה להחליט עם בעלך מה נוח ומתאים לכם. שבועיים זה המון זמן!! ואתם בכלל לא נשואים, כך שהעניין הזה בכלל לא תקף עליכם
  • בס"ד
    חחחח בכלל אסור לנו לשכב חחחח

טוב נקווה לטוב אישה לא מסופקת זה עילה לגירושין
    או שגם זה לא תופס עלינו חח?

• שתהיו בריאות
  • אני חייבת להבין ה בס"ד למעלה זה קבוע או שאת כותבת אותו כל פעם?
  • שני - אני לא הולכת להכנס איתך לויכוחי דת בעיקר כי לא בא לי על זה כרגע.

אנחנו משתדלות עד כמה שניתן לכבד האחת את השנייה לכבד את המקום של כל אחת ואחת מאיתנו, כל אחת באה מרקע שונה, כל אחת באה מבית אחר, לא כולנו נולדנו באותה מדינה ולא לכולנו יש אותה מנטליות.
    את חושבת שהחשוב ביותר לזוגיות זה לשמור נידה של שבועיים = שבועיים לא לגעת בבעלך אפילו לא ליטוף קטן בראש או נשיקת לילה טוב
    אני חושבת שהדבר החשוב ביותר לזוגיות זו פתיחות, זו חברות, שיתוף, שיתוף פעולה וכמובן תבלין לא פחות חשוב - אהבה.

האם את בטוחה שכל מי ששומרת או שמרה נידה מכינה או הכינה חלה ומדליקה או הדליקה נרות שבת - לא מתה בלידתה???
    תחשבי על זה שוב....האם מעולם לא נפטרו נשים דתיות בלידתן? לאורך אלפי שנות היהדות?
  • לינבר גם לי לא מתחשק לפתוח דיון וויכוח ביני לבינך
  • shanis
    למה להגיד את זה בצורה כזו כל אחת חזקה במשהו אחר וחלשה במשהו אחר,אז בגלל שאת מקיימת את המצוה יש לך זכות להטיף ולהפחיד
  • לא צריך לפחד
  • יש אכן ציווי כזה שמדבר על שבעה ימים ולא על 14. אם תפשפשי קצת במקורות תלמדי ותיראי.
  • עינבר עזבי , שני לפעמים אנשים לא עושים או עשים משהו מתוך הפחד אלא תוך איזה רציאונל או עקרון שלהם .
    אני לא מקיימת יחסי מין עם בעלי מסיבה אחת פשוטה כזה מגעיל אותי אישית וזהו . יומיים שלושה אחרי שמחזור נגמר חוזרים לפעילות מבורחת ..
    מעניין האם אדון קצב שלבש כפה למיטב זכרוני בירר האם עברו 7 נקיים בזמן שאנס ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • בגלל ראציונל של בן אדם כמו קצב יש ברוך השם דבר שנקרא הלכות. זה שאנשים עם כיפה או בלי לא מקיימים אותה עבורי לא משמשים כדוגמא. אני להבדיל לא חושבת עצמי יודעת הכל ולכן בררתי שאלתי ומצאתי כי טוב. יגעת ומצאת-תאמין יגעת ולא מצאת-אל תאמין

• סתם רציתי להעיר..

רחל אימנו נפטרה בלידתה.
    ולא ניתן לחשוד בה חלילה באי קיום אחד משלושת המצוות האלה.

אי אפשר להכליל שום דבר בשום תחום. הכללות הן שגויות ברוב המקרים.

בכלל כל עניין השכר ועונש בתורה הוא לא משהו שתמיד אנחנו רואים.
    האם כל מי שמקיים כיבוד אב ואם מאריך ימיו??
    ועוד מצוות רבות. וכן בעונשים.

בואו ונשאיר לאלוקים את הניהול, הוא עושה את זה מעולה. לא צריך להטיף לאף אחד מה לעשות ומה לא

ואי אפשר לדעת להעריך מי חשוב יותר אצל אלוקים.
  • אויש נו באמת

מעיין בכלל לא נשואה, זה לא תקף עליה הסיפור הזה בכלל......אם היית קוראת הכל היית מבינה.......

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לפני החתונה ואחרי החתונה אצלי זה אותו הדבר...
    אני לא טובלת במקווה, אם כי מאוד מאמינה באלוהים, פשוט המצווה הזו ספציפית לא מדברת אלי...

ברגע שנגמר המחזור לגמרי מבחינתי לקיים יחסים...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• קודם כל מתוקונת - למה את קובעת שלא קראתי הכל???

אני מבינה יפה מאוד. תודה
  • ואם כבר היא פנתה לבונות שלא דתיות ....................
    http://www.holdthatpic.com/
  • טיקי - הוצאת לי את המילים מהפה...היא גם שאלה לגבי בנות שלא נשואות.....

אבל טוף, נו

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אה, ודרך אגב, אחת ויחידה - בזמן רחל אימנו לא היה את התקנה הזו של השבע נקיים, כך שמה ששניס אמרה לא קשור למקרה הזה, אבל בקטנה
  • אני התחלתי לשמור רק אחרי החתונה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה