-
אני מבינה לגמרי את הרצון להגיד- "תודה אבל לא תודה!"
-
סיכסוכים ועצבים לא באים על חשבון הילדים
אני כן היתי נותנת להוציא שיהנו מהילד
-
כפרות - כפי שאמרת - הם חיים בסרט משלהם, אין להם מושג שהם עיצבנו אותך או פגעו בך, את צריכה את העזרה הזו, קחי אותה, מה זה יעזור שלא?
-
שחר לא שש ושמח כשהוא יודע שהוא בא להוציא אותו אבל הוא זורם...
בכל אופן, נפתרה הבעיה. הוא התקשר לשאול מה מו מי לא עניתי וביקשתי מבעלי שיסגור איתו את העניינים. בעלי אמר שכדאי שבכ"ז זה יהיה דרכי למען הסדר הטוב אז אמרתי שאני עושה את זה גג בSMS. שלחתי הודעה שאם אפשר אני אשמח ואם לא אז לא נורא אני אסתדר. והוא כמובן שלח הודעה חזרה אשר לא אכזבה - כרגיל - שהוא ישתדל אם ככה לעזור במועד אחר ושאם אני אתקע שאני אגיד לו.
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
הוא התנער מהמשימה?
אני בהלם מסבא וסבתא כאלו
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
הוסיף לה אהבה ויהי מה,
וכשסיים מלאכתו
קרא לה - אמא !!!*****
**
**
**
www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
-
איזה עצבים!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
זה התשובה ?? ותסתדרי מחר בלי העזרה שלהם ?
מתוקה כ"כ מוכר לי
-
מקודם הלכתי לאחותי לבקש ממנה משהו ונפתחה שיחה עליהם ושפכתי ממש את ליבי. קשה לי לעשות את זה מול בעלי כי זה מצער אותו למרות שהוא לא טמבל ומודע למצב אבל ממש לשפוך לו אני משתדלת שלא ככה שאני גם אפשהו צוברת וצוברת אז הייתי חייבת קצת להוציא... בכל אופן סיפרתי לה גם על זה. אז גיסי (בעלה) אמר שהוא גומר מחר מוקדם לעבוד אז הוא יוציא לי את שחר. ואם לא הייתי פשוט יוצאת מוקדם...
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
גיסך מקסים
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
יופי שהסתדר לך עם גיסך מחר
-
נכון
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
איך אני חוץ מזה?
מתגעגעת לבעלי שנשאר היום לישון בטכניון
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
-
יווווווווווו זה היה מזמןןןןןןןןןןן
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
אני לא מאמינה שהוא נפנף אותך!!!!
אפשר לחשוב כמה אתם כבר מבקשים את עזרתם!!!!
כל הכבוד לגיסך שהתנדב ולך ששפכת לבך אצל אחותך
-
ענבר מדהים מה?
הם מדהימים כמעט כמו ההורים שלי....
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
כל הכבוד לגיסך
-
כל הכבוד לגיסך
-
-
וואוו - מצבך מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!
את צריכה להעריך כל עזרה הכי קטנה שאת מקבלת , גם אם זה לא העזרה שלה את מצפה.
אני מקבלת 0 עזרה 0
ואת יודעת מה- אין לי אפילו ממי לבקש...
אני הייתי אומרת תודה על כל דקה שהיו מוכנים לעזור לי
תעריכי את זה
-
מצטרפת למה שהדסקה אמרה.....גם אנחנו במצב של 0 עזרה כזו
-
אורטל המצב בכלל לא כמו שאת מתארת דבר ראשון הם בכלל לא יודעים שאני כועסת עליהם ככה שהתשובה שלו לא קשורה לזה. הוא איש הזוי וככה זה. מבחינתו הסירוב לעזור לנו היום היה תמים. דבר שני אין שום בעיה ביחסים מעל לפני השטח. הילדים שלי לא זוכים לסבא וסבתא מצד בעלי וזה אך ורק כי הם לא יודעים להיות סבא וסבתא. וזה אגב מאד עצוב לי. ויש לי כל מיני סיפורים על זה אם תרצי אכתוב לך.
הדסקה שנתיים חיינו בלי עזרה של אף אחד ואת יודעת מה? לא קרה לנו כלום. מעתה והלאה אני ממש לא הולכת לבקש את עזרתם בכלום בדיוק כמו שלא ביקשתי עד היום. אל תפתחי עיניים ואל תקנאי בכלום. כשהעזרה לא באה מהלב אני לא מעוניינת בה. ולכן אני גם ממש לא מבקרשת מהם כלום בד"כ. דוקא בגלל זה כשאני כן מבקשת שיפעילו את השכל ויבינו שכנראה אנחנו באמת צריכים עזרה!! תגידי שאני מפונקת? זכותך לחשוב ככה. אולי אם היית בנעליים שלי היית מדברת אחרת.
אם הייתן שומעות למה אני כועסת עליהם השבוע הייתן אולי יורדות לסוף דעתי. אבל זה מטריף אותי להזכר בזה ככה שאני לא פותחת את זה עד שאני מתקררת.
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
בנות - אל תדונו אדם עד שתגיעו למקומו.
אין מה לקנא במי שכן או לא מקבלת עזרה, ובסך הכל איך שאנחנו לא הופכים את זה כל אחת ואחד עושים את ההחלטות שלהם בקשר למקום המגורים ולוקחים בחשבון האם וכמה עזרה נצטרך או שנצליח להסתדר בכוחות עצמנו.
צ'
-
לדעתי זכית בהורים וגיס מדהים וככה תראי את זה.
ותכלס ביננו אמהות יקרות ההורים שלנו לא חייבים לנו כלום לדעתי
-
מקווה שהסתדר בסוף!
-
את לא חייבת לקבל את העזרה שלהם, העיקר שתהיי שלמה עם עצמך
-
גם לי אין עזרה בכלל ות'אמת התרגלתי למצב וטוב לי ככה !!!!
בד"כ כשעוזרים זה מגיע על חשבון דברים אחרים (תקנו אותי אם אני טועה ...)
אני בד"כ מבקרת את המשפחה של בעלי רק פעמיים בחודש(שבת כן שבת לא..) ואם אני מגיעה בתדירות גבוה יותר אז אני "משלמת" על זה בעצבים שלי... הם מתחילים להתערב , לנסות לחנך וזה מרתיח לי את הדם
-
גלי אנחנו שם אפילו פחות. לא כ"כ עושים לנו הרגשה שאנחנו רצויים....................
שבת שעברה היינו שם. בערב שבת חמותי שמה עלי פס והוציאה את טל החוצה למרות שהיה גשום וקר והוא היה חולה באותו שבוע וביקשתי ממנה בצורה הכי ישירה לא לעשות את זה. ומאז ועד צאת שבת הייתי עצבנית
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
אם יש משהו שאני שונאת זה להזדקק לעזרה... בעיקר בכל מה שקשור לילדים...
איך אני אוהבת לא להיות תלויה באף אחד, ולצערי זה לא תמיד מתאפשר...
אמא שלי נפטרה לפני 8 שנים כמעט, עוד לפני שהתחתנתי
אז אין לי עזרה בכלום
אפילו כשהייתי בהריון והיה מתחשק לי מאכל מסוים שלא ידעתי איך להכין - חמותי הייתה עושה לי טובות
אז החלטתי לדעת לבשל ולאפות כל דבר שארצה בכוחות עצמי...
והיום, אין על האוכל שלי בעולם! בחיי
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
שיר - כל מילה שלך זהב...
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
שיר
-
אורטל אין לי מילים - את מתעלה על עצמך בתגובות שלך לאחרונה
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
באמת אתן מוותרות על עזרה בכזו קלות?
אני לפעמים מתחננת לעזרה ו..כלום
-
הדס, מכל הלב אני אומרת לך, כשלא רוצים לתת עזרה עדיף להפסיד יום עבודה או שבוע עבודה מאשר להתחנן (ואצלם זה מרגיש אשכרה להתחנן) ולהרגיש אח"כ שחייבים תודה כל החיים.
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
-
אורטל סליחה. זה לא היה ברור
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה