-
אין לי מושג אבל מחזיקה
-
עדיין הפרשות דמיות...
מה לעשות?
נראה לי אגש בבוקר למיון... אוף אני דואגת ומודאגתתתת
-
המטומה זה שטף דם, כמו שמקבלי מכה ונהייה כחול או כמו שעושים בדיקת דם ונהיה שטף דם... זה המטומה.
מבחינתי- עם הלחץ שלך- תלכי לרופא/US/מיון גם פעמיים ביום, שום דבר אחר לא ירגיע אותך באמת
-
לי היה דימום רציני עם גושים בשבוע 9 והייתי בטוחה שזו הפלה. למזלי נטלי כבר בחוץ
-
האמת שגם לי אין מושג
אבל מחזיקה אצבעות שהכל בסדר!
-
היי, אני בשבוע תשיעי וגם לי היה בהתחלה איזה יומיים של דימומים ממש קטנים,
אבל ב"ה זה עבר, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שהכל תקין,יש נשים שזה קורה להן בתחילת ההריון-אין ממש סיבה ודאית,בכל אופן תהיי רגועה ותנוחי המון,אני בטוחה שזה יחלוף בגדול, תמיד לחשוב חיובי ויהיה בסדר...... בהצלחה!!!

-
אין לי מושג מה זה יכול להעיד -
תלכי לבדוק כמה שרק תצטרכי העיקר שתהיה רגועה
בעז"ה שתסימי את ההריון בקלות בידיים מלאות
-
ניגשתי למיון
עשינו US ראינו עובריקו חמוד ומתוק..עם דופק.
אבל......
הדם לא נפסק מאתמול בערב ועד עכשיו יש לי פעם יותר ופעם פחות אבל תמיד יש ואני ממשיכה להיות מעט לחוצה....
מחכה להרים טלפון לרופא נשים שלי! אוף רק שהכל יהיה בסדר
-
ורוש מאמי, אמן והכל תקין! עובדה שניבדקת והכל בסדר ב"ה!
את יודעת מה שמעתי? לא יודעת עד כמה זה נכון, אבל אומרים
שאם יש דימומים בתחילת ההריון - רוב הסיכויים שזה בן!
-
בנותתתתתתתתתתתתתת איך אני נרגעת????????????????????
אני עדיין עם דם!
הייתי במיון בבוקר ודיברתי עם רופא שלי בצהרים, אין מה לעשות... לנוח ולשתות
ואני משגעתתתתתתתת...עם דם................
שייגמר כבררררררררררררררררררררר
אני לחוצה יפות שלי....
-
מאמי
-
את אחרי טיפול פוריות נכון? קיבלת נרות פרוגסטרון לתמיכה?
-
לי היה המטומה, ואני יודעת שזה עלול לגרום לדימום
הרבה מה לעשות אין
לנוח
-
אולי את מתכוונת לומר מיומה?
בהריון הראשון שלי היו לי דימומים עד שבוע 12 בערך... נבדקתי וראו מיומה (שרירן) על דופן הרחם. הרופאה במיון אמרה שזה יכול גם לדמם. בכל אופן, זה לא מסכן את העובר ולא אותך ואין מה לעשות עם זה עד סוף ההריון.
ואגב, מישהי שאני מכירה הייתה עם דימומים כאלה, שהיו דמויי מחזור עד חודש רבעי ובגלל זה לא חשדה אפילו שהיא בהריון... רק כשהבטן יצאה לה, פתאום הרופאים קלטו מה קורה לה...
אז א תדאגי- כל עוד באולטרסאונד ראו דופק ושהשילייה שלמה, הכל בסדר גמור!
-
משתדלת מאודדדדדדדדדד לשמור על קור רוח ולנוח... למרות שזה מאוד קשה, אני גם בן אדם לחוץ מטבעיץ
מקודם סליחה אבל הקאתי את הנשמהההההההההההה שלי..והיה לי ממש רע ממש בחילה... עכשיו יותר טוב...
מחכה שהדם ייעלם...
ושילי אני כן אחרי פוריות ואחרי תמיכה של פרוגסטרון שסיימתי כבר לקחת מלפני שבוע וקצת....
ולא אמרו לי מיומה אלא המטומה..כמו ששירן אמרה שזה שטף דם אבל איפה ואיך ומה אני לא כל כך הבנתי....
מחזיקה אצבעות וגם אתן תחזיקו ונתפלל שהכל יהיה טובבבבבבבב....
-
לי היה בהריון דימומים כי היתה לי שליית פתח
-
בובה אחותי כל ההריון שלה דיממה .. והיה לה גם או המטומה או קריש דם לא זוכרת (זה אותו דבר?)
קיצור היא גם הייתה "מבלה" במיון הרבה..ובצדק עדיף יותר מדי מאשר פחות מדי..
ד"א היום יש לה בן בריא ב"ה
-
בנות ממשיך לי הדם!
להלחץ??????
-
לא!!!!!!!!!! להילחץ זה לא בריא!!!!!!! לכי להיבדק שוב. בלי לחץ!
-
את אומרת שאם עד יום ראשון לא ייפסק ליצור שוב קשר עם רופא?
אמרתי לו במידה וזה לא נפסק לצלצל אליך, הוא עושה לי (הרופא) זה יכול לקחת גם שבוע!!!!
מה נראה לך? אוף זה מלחיץ מאוד ומתסכל שומעת מלא מקרים של דימומים והכל בסדר בסוף אבל כל הריון לגופו וכל מקרה לגופו, כל כך רוצה לקוות שהכל יעבור מהר ובשלום שאוכל להמשיך את ההריון המיוחל הזה בקלות ...והכי חשוב שיהיה תקין
-
מ אמי הלחץ שלך לא עוזר!!!
תנסי להרגע ותנוחי הרבה, קחי הכל באיזי ואם זה ממשיך תעלי שוב למיון שיעשו אולטרסאונד ותראי שהכל בסדר
אבל תהיי ר-ג-ו-עה!!!
-
אם עד יום ראשון לא ייפסק לי הדם, לגשת שוב למיון???
יש לי עדיין דם....... :(
-
קודם כל תבררי שוב, בלי לחץ, איפה בידיוק הפצע הזה, ממה הוא יכל היה להגרם.
אולי הפצע בכלל לא קשור לכל מערכת ההריון ואת סתם בלחץ כי זה יוצא מאותו מקום.
-
לא יאומן... עד עכשיו יש לי דם!
כל פעם משתנה הצבע, פעם אדום ופעם חום.
אני כבר לא מבינה...
עושה אפצ'י יוצא מעט דם, מתכופפת ושוב יוצא וככה יש גם..
זה לא דימום לא רואה איזה ממש משהו רציני, אבל כל פעם הפרשה וכתם על תחתונית ובניגוב יש (סליחה על תיאור, לעתים זה מין עם קרישי דםן ממש קטנטנים משהו שכנראה מתייבש שם בדרך )
אני כבר לא יודעת
כנראה אגש שוב למיון, נראה לי שפשוט ישלחו אותי לפסיכיאטר או פסיכולוג כבר אחרי זה, בחיי זו תהיה פעם רביעית בשבועיים אחרונים (לפני שבועיים ניגשתי כי היה לי דם גם וזה נפסק אחרי פעם או פעמיים שיצא לי) אחר כך הייתי ממש ממש חולה ובדקתי שהכל בסדר, והנה פעם אחרונה ביום חמישי אחרון שהתחיל לי כל הדם הזה שוב ועדד עכשיו יש... נראה שאגש....
מה דעתכן?????????????
-
היי מאמי אני הייתי עם הכתמות עד שבוע 9 בערך ואז בשבוע 10 היה לי דימום ממש מאסיבי (כול הפד היה מלא) ונילחצתי חשבתי שזהו כבר הכול נפל נסענו במונית ספיישל לבאר שבע למיון עם בעלי ושם בדקו ואמרו לי שיש עובר ויש דופק..ולאט לאט הדימום הפסיק לי לגמריי..זה דיי היה דומה למחזור..כלומר התחיל בהכתמות ואז דימום מאסיבי ושוב הכתמות והכול נעלם לי משבוע 11 ועד סוף ההריון עם דיאנה..
-
מקווה מאוד שזה ייעלם לי בקרוב... הנה הולכת להוסיף עדכון בשרשור חדש...