זקוקה לעצות מאימהות מנוסות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן,
    התינוקת שלי בת 7 שבועות. אני מניקה אותה ונותנת לה פעם עד פעמיים ביום תוספת בקבוק...
    הבעייה היא כזו: כל לילה כאשר אני רוצה להשכיב אותה לישון היא לא נרדמת לפחות עד 1 או 2 בלילה...
    אני מתחילה בסביבות 11 בלילה לתת לה ארוחה אחרונה, לפעמים 12 בלילה. לא משנה מה אני נותנת, מניקה או בקבוק היא לא נרדמת. ואז כאשר נרדמת בסביבות 1 בלילה, היא מתעוררת ב- 4 בבוקר לאכול ושוב בסביבות 6 בבוקר. אחרי הארוחה של 5 או 6 בבוקר היא מתעוררת כל שעה בערך ורוצה לינוק שוב...
    במהלך היום היא לא ישנה הרבה בכלל, וכאשר ישנה אז לזמן ממש קצר....
    אני פשוט אובדת עצות במיוחד מהקטע של ההירדמות הכל כך מאוחרת שלה בלילה

אז אשמח מאוד לעצות כי אני פשוט קורסת.....
9 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב..
  • זה מזכיר לי בדיוק את נהוראי בשבועות כאלה
    חקרנו נברנו וחפרנו אחרי הסיבה לאי שקט וגילינו את הגזים

• תודה...
    אני אנסה לעשות טקס שינה.. מקווה שייעזור...
    חוץ מזה לצערי לא תמיד יש לי 3 שעות רצופות...חחחח למרות שלפעמים ה-3 שעות נראות עמו 3 דק' מרוב עייפות....
  • שירה,
    אני לא חושבת שזה גזים, כי גזים יש לה בשעות הערב וכשיש היא ממש צורחת ובועטת עם הרגליים והבטן נהיית ממש ממש קשה...

אני כל כך מקווה שאני ימצא פיתרון...
  • אוקי טוב שאת מודעת.

חמותי תמיד הייתה אומרת שתינוק נולד זקוק להמון חום ואהבה
    לריח למגע לקול שלך...
    הוא יוצא מהרחם, ממקום כל כך חם ועטוף לאויר העולם
    הכל גדול ומפחיד עבורו.
    פה הוא צריך לבכות, לבקש את האוכל את הצומי, בעצם הכל
    אז כיום אני מניקה את נהוראי מתי שהוא דורש
    כמובן עד גיל מסויים כי חייבים להקנות להם סדר יום מתישהו

היא כולה בת 7 שבועות מתוקה, בנתיים עם כל הקושי (ואני יודעת כמה זה קשה) תתני לה המון ממך
    מכל הבחינות.
    מגיל 3 חודשים בד"כ הכל מתאזן
    בהצלחה

• נכון מתוקה, צודקת לגמריי.. היא הכי זקוקה לחום ואהבה... ואני מעניקה לה בשפע...
    אני מקווה שלאט לאט השעות שינה שלה ייסתדרו.
    גם אני מניקה אותה מתי שהיא רוצה ולא לפי שעות....

אני רוצה לעשות לה סדר יום אבל נראה לי שהיא עוד קטנה מידיי לזה, במיוחד גם בגלל שהיא יונקת מתי שהיא רוצה ואין בכלל שעות סודרות...
  • בגיל כזה קטנטוש אין שעות מסודרות מאמי.
    גם לא בגיל חודשיים בד"כ
    רק בגיל 3 חודשים אפשר להתחיל עם הסדר, אבל לפעמים זה לוקח זמן
    בסוף הכל יסתדר נשמה אל דאגה
    הכי חשוב שתנוחי תאכלי תתפנקי ותהני מהנסיכה

• אני גם חושבת שבגיל הזה עדיין השעות קצת הפוכות ולא מסודרות, אל תשכחי שבבטן היא ישנה בכל מיני שעות ולאו דווקא בלילה. יתכן שהיא צריכה עוד קצת זמן כדי להפוף את שעות הלילה שלה משעה 1 או 2 בלילה לשעה 8 בערב.
    תערכי טקס קבוע סביב השעה שאת רוצה שהיא תלך לישון, נגיד תתחילי את הטקס סביב השעה 7 בערב- אוכל, מקלחת נעימה, מסאג', קצת דיבורים ואז להשכיב אותה במיטה שלה ולנסות להרדים (להניח אותה וכל פעם שהיא בוכה להרים ולהרגיע ושוב להחזיר) זה יכול לקחת זמן מה אבל בסוף השעות ישתנו לה.
    המון בהצלחה
  • גם אצלי מאז הלידה עד גיל חודש וחצי- חודשיים הדס היתה הולכת לישון ב 12-1 בלילה.
    השעות עדיין היו הפוכות אצלה.

לי עזר ממש להאיר את הבוקר והיום, קולות, אור, טיולים בחוץ (שמש)
    ואח"כ לקראת הערב כבר יותר שקט
    כמו שהבנות אמרו מקלחת (רצוי בשעה קבועה) מסאג'ים אוכל ולשים במיטה לקראת 8 בערב.
    לא לשחק איתה יותר מידי, לא לגרות אותה יותר מידי לדבר בנועם, להחשיך קצת את האזור שהיא ישנה.
    ולאט לאט זה ישתנה. כששמתי אותה במיטה ב 8 - פתאום הלכה לישון ב 10 שזה ירידה מעולה מ1 בלילה...
    עכשיו אני שמה אותה כבר במיטה והיא נרדמת צ'יק 'צק- אפילו מוקדם מידי חחחח

תראי בספר של הלוחשת
    היא אומרת שכדי שילד יבדיל בין יום ולילה לתת לו ביום כל 3 שעות לאכול
    גם אם הוא ישן
    פשוט כל 3 שעות
    ובלילה לא להעיר!
    האמת שאני לא עשיתי את זה כי קיבלתי את הספר אחרי שכבר השעות הסתדרו
    אבל גם לא הייתי פועלת על פי זה -כי לא הייתי מעירה אותה....

בכל אופן- תנסי ממש להבדיל בין היום ללילה.
    ובלילה טקס קבוע
    השכבה ב 20:00 ולאט לאט זה יתאזן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה