היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני מאושפזת ומחר בעזרת ה אהיה אמא!! יש לי ניתוח. לא מעכלת שזה כל כך קרוב, העיניים שלי עוד שנייה יוצאות מרוב שבכיתי ואין סיבה- זה ההתרגשות, הפחד, הציפייה, הכל מעורבב. מי שינתח אותי מחר זה פרופ׳ מימון- תותח על! אני רגועה מהניתוח עצמו רק מפחדת מההחלמה. משהו מוזר מאוד- בסורוקה כל תינוק שנולד מעל 2 ק״ג הוא בביות מלא! אמאאא איך אני אמורה אחרי ניתוח עם מלווה אחד בלבד שאני כמובן מעדיפה את בעלי, לטפל בשני זאטוטים שרק נולדו? לשנינו אין נסיון ולי לא יהיו כוחות.. יש למישהי עצות איך עוברים את זה? טיפים להקלה והחלמה מהירה?
29 תגובות
עמוד 1
ואיי שיהיה לך בהצלחההה שולחת לך הרבה כוח!!
ובדרך כלל לא מביאים את התינוק אחרי הניתוח כי האמא צריכה להתאושש לא הגיוני ביות מלא!...
אבל אני עדיין לא מבינה את זה!!
הלוואי שתעברי את זה בצצורה הכי קלה ותחלימי מהר....
מאמי דבר ראשון שיהיה המון בנצלחה שולחת לך מלא חיבוקים
גם אני ילדתי את התאומות בקיסרי. אצלי הוא היה חירום והיה גם הלחץ המטורף. וזה שלא התכוננתי לניתוח בכלל.
ההחלמה לא לוקחת הרבה זמן אחרי שלושה שבועות כבר הרגשתי ממש ממש מצוין וברגע שמורידים את התפרים שזה בערך שבוע אחרי הלידה מרגישים הקלה ענקית.
מאוד חשוב להשתדל ללכת ולקום הרבה אפילו שבהתחלה קשה מאוד לקום אבל זה מאוד חשוב. ולישתוף את החתך חפחות שלוש פעמים ביום זה מאוד מקל. אני שתפתי אותו עם תרחיץ פולידין שזה סבון חיטוי וב"ה הכל היה בסדר ואחרי שבוע אוציאו לי את הסיכות.
והכי חשוב זה להיות רגוע ושיהיה משהו צמוד שיעזור לך ויביא לך את הילדים כי זה מאוד קשה להרים אותם.
תרגישי טוב בובה ושיעבור בשלום ובבריאות ובהצלחה המון כוחות
מאמושששששש בשעה טובה!!!!! שיעבור בע"ה בקלות ובבריאות!!! ושהכל יהיה תקין!!! תעדכני אותנו אחרי!!!!
אין לי ממש עצות, רק תשתדלי להיות רגועה,ולקבל את זה שהכל חדש גם אצלך וגם אצל התינוקות, קחי את הזמן להתרגל להכל ואל תילחצי אם לא הולך לך..לאט לאט הכל יסתדר!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
יווווווו אהובתייייייייייייייייייייייי אני לא מאמינה לך מחר את הולכת להיות אמאאאאאאא
בהצלחה נסיכה אני מתרגשת בשבילך כל כך!!!
בחיים לא שמעתי על ביות מלא בלי הסכמת ההורים איזה מוזר
ווואי מותק שיהיה בשעה טובה איזה התרגשות
וואי איזה כיף בהצלחה מאמי ובידיים מלאות הכי חשוב!!
וואי מאמוש מזל טוב איזה כיף!!!!!!!!!!!! גם אני עברתי קיסרי (חירום) בסורוקה ואכן כן זה ביות מלא בלי לשאול :) הם לא ממש מקפידים על המלווים את יכולה להביא גם את אמא
נבי יפה שלי אני כל כך מתרגשת בשבילכם!! אומנם לא אוכל ליהיות צמודה אלייך כמו שאני רוצה אבל בכל הזדמנות אעזור לך! שיהיה לך בוקר מדהים אהובתי!!!
וווואאאווו אני כולי צמרמורת - איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!
תודה בנות!! אני כל כך מתרגשת, לא עצמתי עין כל הלילה ואירה מנסה לעבוד עליי שאשלים שעות אחה״צ חחחח- העיקר היא חולמת על שוטרים בשינה..(מפניני הפייס). ב5 האחות באה למדוד חום ולחץ דם, חיכיתי לה ערה במיטה כמו ילדה טובה. עדכון און ליין- אני כבר אחרי מקלחת עם החלוק המזעזע של בית חולים, מחכה בשקט לעוד כמה שעות לשינוי סטטוס הכי גדול בחיים שלי. תחזיקו אצבעות.
מתהההה עליייייך תנוחי חיים
בשעה טובה החלמה קלה ושתצאי בידים מלאות
בס"ד וואו בשעה טובה שתצאי בידי'ים מלאות ובע"ה שההחלמה תהיה קלה..
וואי זה ממש קרוב
מתוקה שיהיה המון בהצלחה ושתצאי בידיים מלאות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
המון בהצלחה.....
שאלה מפגרת...למה לא חיכית למחר????
11.11.11 לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
קודם כל שיהיה בהצלחה והמוןן מזל טוב
ויאלללללללההההה כבר תעדכני אני מתרגשששששת
יואו, איזו התרגשות!!! מאחלת לך שתעברו את זה כולכם בהצלחה רבה ושתהנו מהתינוקות שלכם... כיף כיף כיף!!!
בהצלחה
יאוווווווווווווווווו אני מקווה שאת אחרי!!! איזה התרגשות
את בטח כבר אחרי ואז אני מניחה שהכל הלך חלק! ואת כבר אמא ל 2 גוזלים מהממים!
החלמה מהירה וב"ה תשאבי מהם כוח לקום ולעשות מה שצריך!