אני לא מאמינה שאני כותבת את זה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
17 תגובות
עמוד 1
  • מאמי את לא צריכה לעשות יותר מידי קצת מנגל על האש, שתיה פיתות סלטים ושלום על ישראל..
    אפילו לא צריך בבית יש אחלה פארקים ושימי מערכת סטריאו קטנה עם שירי יומולדת..
    בהצלחה
  • מזל טובבבבבב אך שהזמן טסססס

• משהו חלבי יותר יקר מבשרי...
    דברו איתי בפייסבוק

• זה יהיה רק מבוגרים??
    במידה וכן תעשי קפה ועוגה וכל מיני נישנושים בורקסים בגלה פיצות קטנות פיצוחים שתייה קלה

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בדיוק שאלתי את זה לפני שבוע בדיוק!!!!
    טוב רז היתה בת שנה יום שבת שעבר.
    אני עשיתי לה כמובן יומולדת בגן עם עוגה ושמח ובערב עשיתי למשפחה וחברים אצל ההורים שלי בבית (לי יש בית קטן) עשיתי חלבי כי העוגות חלביות ואנחנו שומרים, עשיתי בורקסים- גבינה, תפ"א, פסטלים, סיגרים במילוי תרד,פיצות ופיתות טריות שאמא שלי אפתה
  • עשינו עם המשפחה הקרובה בבית - א.צהריים (ביום שבת) עם עוגה, בלונים, קישוטים,
    הכנו לה דיסק עם שירי יום הולדת, זיקוקים ונרות על העוגה ומתנות כמובן! ולא צריך יותר מזה!

• אני ברוגז איתך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • היי,

מזל טוב!!!!!!!!!!! בשעה טובה!!!!!!!!!
  • אורליצ'קה, התחלתי לעבוד..אין לי זמן לשבת עד 1 בלילה במחשב..
    מחר אני לא עובדת אז בעזרת השם נדבר היום בערב.
    אני אעשה רשימה..פשוט ניראה לי שאין מצב שאני אכניס את כולם אצלי בבית..גם אצל ההורים שלי אין מצב.

דברו איתי בפייסבוק

• אלה!
    איזה יופי שהתחלת לעבוד!!!
    שיהי בהצלחה!!
    ולגביי הימולדת
    אני לא עשיתי יותר מידי.. אצלנו גם ההורים שלי וגם של בעלי גרושים, אז אי אפשר לעשות משהו נורמאלי עם כולם יחד

• ניראה לי אני אשעבד את אמא
    דברו איתי בפייסבוק

• אנחנו חגגנו גם בצורה צנועה למדי - זה היה בשבת עם ההורים שלי ושלו, האחים וכמובן סבא שלי. זו אפילו לא הייתה ארוחה ממש אלא קפה, עוגות ומאפים וכל מיני דברים טובים. אירחנו אצלי בבית... וכמובן שחגגנו בגן
  • איך חוגגים בגן?
    מה צריך להביא?
    תכלס זו תינוקיה, יש ילדים בני שנה וכמה חודשים מקסימום

דברו איתי בפייסבוק

• לא משהו רציני, הכנתי עוגה, הבאתי קצת במבה וופלים ושרו שירים
  • במבה...ופלים...להכין עוגה...
    דברו איתי בפייסבוק

• אלה,
    במה הקורס? אני בטוחה שתתגברי על הקושי

• חחחח...גם אצלינו גן רוסי אבל עוד לעולם לא אמרו לנו קוד לבוש מיוחד:)
    בשבוע האחרון בעלי שם אותה שם..אבל היום אני אהיה זו שתיקח אותה אז אני אשאל לגבי זה.
    הקורס- לא משהו מיוחד..שירות לקוחות אבל של בזק..התנאים שם ממש טובים ואני ממש צריכה את הכסף..חיפשתי עבודה 4 חודשים... ממש הייתי חייבת אותה.
    ואיך שמצאתי את העבודה כל השאר התחיל גם להסתדר.. ממש באורך פלא:)

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה