בנות, אני צריכה עזרה... דחוף דחוף דחוףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו... נכון שקיבלתי מחזור, ונכון שהוא ממש ממש מאסיבי, אבל הפטמות שלי יותר כהות מאיי פעם.. היום הראיתי לאימא שלי והיא אמרה לי שככה הן היו לה שהיא הייתה בהריונות. היא גם אמרה שהיא זוכרת אותן מלפני כמה זמן (היא ראתה אותי אז במקווה, זה לא שהיא רואה אותי כל הזמן ערומה...
21 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אין כאן שאלה תעשי! שתדעי בדיוק איפה את עומדת... בלי לחץ! המון המון בהצלחהההה!! מחזיקה לך אצבעות
  • לפני שתאכלי לעצמך את הראש פשוט תקני בדיקה ותוכלי לנשום :) בוודאות יש סופרפארם פתוח שקרוב למקום מגורייך. והכי חשוב - תנשמי. מה שלא יהיה הכל טוב. אם את בהריון - מה טוב (אבל לא הייתי ממליצה לך לתלות בזה תקוות) ואם את לא, לפחות את במחזור ואוטוטו תוכלו כבר לעבוד על החודש החדש.

בהצלחה מתוקה
  • גלוש, תעשי בדיקה
    לא משנה מה יהיה - עדיף וודאות מאשר חוסר ודאות..
    לאט לאט...
    ואם יש לך בבית בדיקה תעשי
    אל תחכי

מחזיקה את ידייך
  • ברור שתעשי!
    וכמובן שבלי הרבה ציפיות.... אם המחזור חזק מאוד יכול להיות שזה היה הריון שהסתיים מוקדם מכל מיני סיבות (זה קורה די הרבה מסתבר) או שבכלל את עדיין בהריון או שלא
    מה שלא יהיה שווה לעשות את הבדיקה ולדעת!
    רעות
  • נו כבר תעשיייייייייייי בדיקהההההההה!!!!

אל תצפי, אולי כן ואולי לא.
    תחשבי שזה לא.

ואם זה יהיה כן זאת תהיה הפתעה, בנתיים תחשבי שה לא.
  • תקשיבי גליוש, אני לא רוצה להלחיץ אבל קראתי עכשיו את ההודעה שענית לי בשרשור הקודם וזה נשמע כמו הפלה.

יכול להיות באמת היית בהריון ולכן התכהו הפטמות וזה נפל ויש דימום מאסיבי מאי פעם כמו שאת אומרת.....
  • גליוש....
    מה קורה מתוקה? מה איתך? דואגת לך..........

• מאמי קודם כל תירגעי!!! הלחץ הזה לא עוזר!
    דבר שני אני אספר לך סיפור,
    כשחמתי הייתה בזמנו בהריון של בעלי היה לה דימום של מחזור במשך 4 חודשים!!! כל חודש הגיע לה כמו שעון המחזור ובכל זאת היא הייתה בהריון ורק בחודש רביעי היא גילתה את זה....
    אז הכל יכול להיות!!
    לדעתי תעשי בדיקה ביתית (למרות שהן לא תמיד אמינות) או שתעשי מחר בדיקת דם
  • גל מאמוש אם יש לך דימום מסיבי יכול להיות שעברת הפלה, אני לא רוצה לבאס אותך כמובן אבל זה נשמע ככה ! ובגלל זה גם בהרבה כתבות שקראתי היה כתוב שיש הרבה מאוד הפלות שבנות אפילו לא יודעות שהן עברו שכן הדימום מופיע ממש סמוך למחזור .
    אבל עם זאת אני אישית מכירה קרובת משפחה שהגיע לבית חולים עם דימום מסיבי והסתבר שהיא בהריון והכל תקין אבל זה קורה אחת למיליון !
    לא הייתי בונה על זה
  • גם אני לא בונה על זה בכלללללללללללל.............
    אני יודעת שאני לא בהיריון, פשוט אני בטוחה בזה ב-99.9999999%, והאחוזון הקטן הזה להגיע ל-100% הוביל אותי לרצון לעשות את הבדיקה...
    אני כבר לא יודעת אם אני אעשה בדיקה, כי זה סתם מיותר...
    אני בסדר, אני עם חיוך על הפנים, ואני אומרת בפה מלא, שהחודש הזה יהיה שלי בעזרת השם!!!!!! נעבור את המחזור הזה, ונתחיל לעבוד...

• אני אוהבת את הגישה שלך חמודה שלי
    קבלי הרבה
  • ואני מחזירה לך המון המון המון
  • גם אני אוהבת את הגישה אבל בכל זאת, עשי בדיקת דם.
    אם עברת הפלה תתייעצי עם רופאה את צריכה לדעת את זה!

תעשי מחר בבוקר בדיקת דם ותעדכני אותנו....

• גליוש.. !!!
    אני שמחה שחזרת לחייך.... גישה חיובית תמיד עוזרת...
    אני מחזיקה לך

• גליוש..
    אני יודעת שאני כן הייתי עושה.. בדיקת דם.
    רק הספק של האולי היה יכול לשגע אותי.. זה תמיד יהדהד לך בראש.
    תקחי בחשבון שזה סיכוי מאוד נמוך ותנמיכי ציפיות.. אם תהיה תשובה שלילית אל תתבאסי, ולפחות תוכלי להיות רגועה ולדעת שהתחלת חודש חדש.
    בכל מקרה אם זה יכול להיות חלילה הפלה כמו שהבנות אמרו כאן, זה אפילו רצוי שתדעי מזה כדי שתוכלי לדעת שהכל תקין שם.
    מחכות לעדכון ממך..

me
  • אני לא רוצה לדעת אם עברתי הפלה... וחוץ מזה לא נראה לי שזה נכון, כי בדר״כ שעוברים דבר כזה, נראה לי שזה אמור להיות מלווה בהמון המון כאבי בטן, שלא כאב לי אפילו פעם אחת... מה שכן עדיין כואבות לי הפטמות...
  • מסכימה עם new1
    בכל מילה
  • בנות, אני מתחילה חודש חדש ושמה את זה מאחוריי....
    החודש אני אכנס להיריון!!! אתן תיראו!!!!!!!!!! החודש הקב"ה יעזור לי!!!!

• דרך אגב.. קוראים לי שרית.. :)
    וגליה.. מה שמרגיש לך לנכון..
    החודש אנחנו הולכות יד ביד.. גם אני קיבלתי השבוע..
    בעזרת השם שתינו מסיימות את 2011 עם הריון יפה.. :)

me
  • שריתוש,
    אנחנו ביחד באש ובמים...
    שיהיה לנו בהצלחה, וקדימה לעבודה!!!!
  • הכי חשובה הגישה
    שב"ה כולנו נקלט החודש!!!

חני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה