חזרתי מהפגישה אצל פרופסור משיח...אחרי שעתיים שקבעו לנו תור נכנסנו אליו..כמו שספרתי אני אחרי 7הזרעות וIFV אחד..הוא ראה את כול החומר אמר לי פרוש שאין שום סיבה שאני לאהכנס להריון (עברו רק כמעט 8 שנים) ושחלות פולצסטיות היום לא רואים בזה בעיה גדולה ..נחמה

בנות הוא מזה יקר....
הוא אמר לי פרוש אני עושה IFV לא הזרעות ובטיח ...אני עם כאב ראש...רציתי כול כך להכנס לבד בלי זריקות בלי הורמונים אני לא מגיבה טוב לכול הטיפולים הכימיים אלו ..אני פוחדת שאני לא היה בהריון ואני הרוס לעצמי את הרחם,שחלות ואז לחלום היקר שי בי בייי....
נתן לי כמו כזאת ש בדיקות...איידס,הפטיטס,בדיקת שד....בדיקות דם מקיפותוכו.....והפתעה בדיקות גנטיות ..למה? אני לא מבינה הוא הסביר לי שבגלל ששנינו מאותה עדה ..אבל אנחנו ספרדים (פרס) לא יודע לי שיש שם איזה בעיה...בקיצור הוא אמר לי חד וחלק..אין בדיקות גנטיות אין IFV....
דרך הגב המזכירות שלו...טיפה כמו שוק ..מצאתי מרפאה לא מסודרת ..לא מאורגנת בכלל..יש אליו כול כך הרבה מאמרים והמלצות...שאיבה ביציות והחזרתם עולה 1200 ש"ח (לא החזר מקופה) ביקור אצלו 1200 ש"ח (קופה משתתפת 80%)
והכי מצחיק...הרופא שטיפלתי אצלו במשך 5 שנים עשה טעיות נוראות...

אני מקווה שבבוקר אני הקום יותר עם כוח ....בעוד חודשיים אני אמורה להתחיל את IFV שלי ...בנות סורי על ארוך ...לילה טוב