למה הכול צריך היות כו כך קשה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי מהפגישה אצל פרופסור משיח...אחרי שעתיים שקבעו לנו תור נכנסנו אליו..כמו שספרתי אני אחרי 7הזרעות וIFV אחד..הוא ראה את כול החומר אמר לי פרוש שאין שום סיבה שאני לאהכנס להריון (עברו רק כמעט 8 שנים) ושחלות פולצסטיות היום לא רואים בזה בעיה גדולה ..נחמה
    בנות הוא מזה יקר....
    הוא אמר לי פרוש אני עושה IFV לא הזרעות ובטיח ...אני עם כאב ראש...רציתי כול כך להכנס לבד בלי זריקות בלי הורמונים אני לא מגיבה טוב לכול הטיפולים הכימיים אלו ..אני פוחדת שאני לא היה בהריון ואני הרוס לעצמי את הרחם,שחלות ואז לחלום היקר שי בי בייי....
    נתן לי כמו כזאת ש בדיקות...איידס,הפטיטס,בדיקת שד....בדיקות דם מקיפותוכו.....והפתעה בדיקות גנטיות ..למה? אני לא מבינה הוא הסביר לי שבגלל ששנינו מאותה עדה ..אבל אנחנו ספרדים (פרס) לא יודע לי שיש שם איזה בעיה...בקיצור הוא אמר לי חד וחלק..אין בדיקות גנטיות אין IFV....
    דרך הגב המזכירות שלו...טיפה כמו שוק ..מצאתי מרפאה לא מסודרת ..לא מאורגנת בכלל..יש אליו כול כך הרבה מאמרים והמלצות...שאיבה ביציות והחזרתם עולה 1200 ש"ח (לא החזר מקופה) ביקור אצלו 1200 ש"ח (קופה משתתפת 80%)
    והכי מצחיק...הרופא שטיפלתי אצלו במשך 5 שנים עשה טעיות נוראות...אני מקווה שבבוקר אני הקום יותר עם כוח ....בעוד חודשיים אני אמורה להתחיל את IFV שלי ...בנות סורי על ארוך ...לילה טוב
7 תגובות
עמוד 1
  • פרופסור משיח הוא ה-משיח של טיפולי הפוריות,
    ככה שאת בידיים הכי טובות שיש!!!!!!!!!!
    אל תהיי פסימית,
    אם את מנסה כבר 8 שנים- בהחלט הגיע הזמן לעלות כיתה לIVF ותהיי רגועה- אני בטוחה שההצלחה איתו תגיע במהרה!!!
    הרופא שלי לוקח 800 לפגישת יעוץ, 1000 ש"ח לכל שאיבה או החזרה.
    זו ההשקעה הכי טובה שעשית בחייך,
    אני בטוחה בזה!!!
    רוצי לבדיקות
    ותתחילי עם הטיפול,
    יהיה נהדר!!!
  • כמו פשושה כתבה
    כנראה את בידים טובות .
    והכסף זה השקעה משתלמת
    בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה!!!
    משנה רופא משנה מזל!!!!

• בהצלחה
  • הי בנות תודה תודה רבה ענקית על עידוד....היום הכול נראה אחרת ...אני כבר עשיתי IFV אבל מה שהבנתי שהרופא הקודם עיגל לעצמו המון פינות ....כן גם עזבתי אותו ...כי בשבילו הייתי עכבר,קוף ניסיון ..טוב המינון הזה לא עזר נגביר ..זה לא שלא עזר ..פשוט לא נתן לי הריון ...

אז אני אופטמית..מאוד מקווה שנצליח

אולי גם לי מגיעה היות מאושרת..אולי מי שנמצא למעלה התעורר מהשינה עמוקה שלו

שוב תודה רבה על התמיכה
  • רחל יקירתי אני ממש מבינה אותך. אני משלמת לשותף שלו במרפאת 3 הרופאים, פרופ' דור ואין ספק שזה יקר, יחד עם זאת המתנה שווה הכל ולדעתי צריך לדעת מתי הגבול שאפשר להרשות לעצמנו וחס ושלום אם לא מצליח עוברים לציבורי.

אני כל הזמן צוחקת שהילד עוד לא הגיע לעולם ועולה כ"כ הרבה אז כדאי לו שיהיה עו"ד/מומחה ויביא נחת :)
    הכי חשוב זאת ההרגשה שהרופא מסתכל עליך כאחת ויחידה ומתאים לך טיפול לצרכייך
    כך ההרגשה היא שזה משתלם וההיריון קרב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה