עדכון בעניין העיניים של נועם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אכן תעלת הדמעות בעין שמאל חסומה - אך לא בצורה קשה
    חטפתי נזיפה שבאתי רק עכשיו - נו באמת כאילו אין לי מספיק רגשי אשם

10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אל תפחדי צריך ללחוץ טיפונת ליד האף בעיסוי כדי שזה ישתחרר אם תתמידי לפחות 3 פעמים ביום למשך 5-10 דקות זה יכול לעבור אפילו תוך שבועיים שלוש!
  • העיקר שגילו מה הבעיה והיא בטיפול עכשיו ויהיה בסדר
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כתבתי לך היום תגובה בענין, בהודעה הקודמת שלך בענין (גם על עיסוי וגם על שיטת ניקוי).

• וואי מותק... שתהיה בריאה ותרגיש טוב!!!!!!
  • מצטערת לשמוע. כל כך קיוותי שזה גירוי ולא יותר... והנזיפה מיותרת! אף אחת מאיתנו לא רופאת עיניים ולהמון תינוקות יש הפרשות שלא קשורות לכלום. אני בטוחה שכבר תוך כמה ימים תראי שיפור אדיר. החלמה מהירה! וגם לך כמובן, עם האדמת
  • לא צריך רגשי אדם, כולנו בני אדם.

העיקר שהכל התברר ועכשיו תוכלי לטפל בזה באופן הטוב ביותר והיא תחלים.

תרגישו טוב שתיכן
  • אל תרגישי רע ואל תלחצי זה באמת נפוץ אצל תינוקות
    גם לחתיך שלי היה כשנולד והעיסויים הם אלה שהעבירו לו

נראה לי שבגלל כל ההפצצה שיש עליך את לחוצה
    בעניין הזה אל תהיי
    זה אוטוטו יעבור לה

• היי ניראה לי עם אני לא טועה בפורום הורים לשלהבת אמא של דניאלה (תהילה 2) לדניאלה יש חסימה בדרכי הדמעות תתיעצי איתה.. מאחלת רק בריאות לקטנ שלך..
  • למה היא נזפה בך

• שיהיה בהצלחה עם זה

אז אולי תתני לבעלך לעשות את זה
    הוא בטח פחות רגיש בנושאים האלה לא?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה