הלן , רייס וכל מי שיודעת- מתי עושים בדיקות דם ושתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות
    אתמול הייתי אצל הרופא הנשים שלי (לקח 3 שבועות לקבוע תור) ובשעה טובה ראו דופק -שבוע 6 פלוס 6 (זה אומר שבוע 7? עדיין לא הבנתי את זה)
    \הוא נתן לי מלא הפניות לבדיקות דם ושתן אבל בגלל שאני עובדת כל יום מ 7 עד 5 אין לי מתי לעשות אותם. ובנוסף, בכללית צריך לקבוע תור לבדיקת דם במרפאה ואין תורים בשבוע הקרוב זה בסדר אם אני אעשה אותם רק בעוד שבוע בערך?
    אני בכללית ואני לא ממש הבנתי מה לעשות עכשיו, אני צריכה לקבוע תור לאחות ליווי הריון או לטיפת חלב? ואיך עושים את זה? פשוט מגיעים או מתקשרים לפני?
    רעות
5 תגובות
עמוד 1
  • וכמה זמן לפני הבדיקות צריך לצום? (8 שעות או 12?) מים מותר לשתות נכון?

סורי על ההתקפה

רעות
  • היי ראות,
    גם אני הייתי אצל הרופא והוא נתן לי הפניה לבדיקת דם (4 מבחנות)
    ובדיקת שתן.
    אבל הוא השאיר את ההפניה במחשב......

באתי ב 7:00 בבוקר העבירו את הכרטיס שלי וההפניה הייתה במחשב
    ואני גם בכללית את לא צריכה לקבוע תור.........
    את רק צריכה הפניה
    תעשי מה שאני עושה תתקשרי לקופת חולים ותבקשי שישאיר לך הפניה
    זה תמיד עובד עם הרופאת משפחה שלי
  • קודם כל, מזל טוב שראו דופק. היום את מתחילה את השבוע ה-7.
    דבר שני, את הבדיקות דם את אכן יכולה לעשות גם בעוד שבוע. הבדיקות הן יחסית כלליות שמתיחסות להמון ממצאים, כמו אדמת, סוג דם, ברזל, סוכר. אני זוכרת ששתיתי הרבה לפני הבדיקות כי יש לי פחד שלא ימצאו לי וריד וזה עוזר לורידים לבלוט.
    את התוצאות את מקבלת כבר באותו ערב.
    לגבי טיפת חלב, הרופא נשים אמר לי לקבוע תור בין שבוע 13 לשבוע 15, אז עד עכשיו לא הלכתי לשום אחות שתשקל אותי ותקח לי לחץ דם. אני מניחה שצריך לקבוע תור מול המרפאה.
    אחות ליווי הריון זה מבחירה. איפה שאני גרה (ישוב קטן) אין דבר כזה, אז לא התתחשק לי לצאת כל פעם מהישוב כדי ללכת אליה. הבנתי שבכללית, אם יש לך פלטינום, זה מגיע לך בחינם והיא נותן לך תשובות על ה-כ-ל. יכול להיות שזה נחמד. את יכולה לקרוא על זה באתר כללית.

המון בהצלחה!!!
  • היי רעותי , קודם כל אני שמחה לשמוע לגבי הדופק
  • תודה בנות על הפירוט
    היום עשיתי את הבדיקות.. לקחו לי מלא מבחנות
    הייתי בטוחה ש 7+1 זה תחילת שמיני ולא שביעי.. בחיי שזה מסובך!!!
    הכי חשוב שיעבור מהר ובקלות לכולנו

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה