היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1 כוס סוכר 1 כוס שוקולית 3/4 כוס שמן 5 ביצים כפית אבקת אפיה (לא יותר!) 1/2 מיכל שמנת מתוקה לערבב היטב את כל החומרים, להוסיף כוס קמח ולערבב שוב לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש
בזמן האפייה להכין את הקרם - חצי מיכל שמנת מתוקה + טבלת שוקולד - להרתיח קלות את השמנת, להוסיף את השוקולד, לתת לו 2-3 דקות ואז לערבב או לשים במיקרו.
כשהעוגה מוכנה - להוציא מהתנור לעשות בה חורים עם מזלג לשפוך עליה את הקרם החם ואז להחזיר לתנור הכבוי כשהדלת שלו קצת פתוחה - זה מאפשר לקרם לחדור מעולה לעוגה
יאמיייייייייייייייי
ולערבב את הכל רק בעזרת כףףףףףףףףףףףףףףף- נכון ?????????????
תגידי... יצא לך להכין עוגת שוקולד שמכניסים בה מעדן שוקולד(דני/קרלו) במקום השמנת ?
עוגת שוקולד של פילסברי-
איפה הקישור? המתכון...? אני רוצה להכין עכשיו...בבוקר
אפשר עם כף
לינברייייייייייייייי- העוגה שלך יוצאת לדרך !
שכחתי לשאול אותך... זה לתבנית גדולה ?
אני צריכה עוגה ל 30-35 ילדים
המתכון-
העוגה המנצחת שלי ... 4 ביצים 1 שמנת מתוקה 3/4 כוס שוקולית 1 וחצי כוס סוכר 1 וחצי כוס קמח תופח 1 כוס שמן לערבב הכל יחד ... להכניס לתנור לחום של 180 מע' כ- דק'
לקרם - אפשר גם במיקרו 1 שוקולד מריר 1 שוקולד חלב 1 שמנת מתוקה
לצקת על העוגה אחרי שהתקררה מעט תנסי , את תודי לי . אני מבטיחה
אם לתבנית גדולה את יכולה לשים שקית שלמה של אבקת אפיה
טוב..... העוגה של ענברוש כבר בהיכון להכנס לתנור....
גלי- תודה אבל שמתי לב שאין לי קומח תופח.....
לפעם הבאה....
חחחחחחחח טוב שראיתי את זה רק עכשיו
אני קונה אחלה עוגת שוקולד ב-10 ש"ח
אורטל- כל הכיייף זה להיות אמא שבת ולהכין עוגה בבית.שוקולד עם סוכריות צבעוניות- לא ? .. חוצמזה... עוגה ל35 ילדים ב 10 ש"ח?
איפה ?
זה סוד
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא-איזה ריחות מגיעים מהמטבחחחחחחחחחחחחחח
בתאבון , בכיף
ענבר.....
תגידי...אם אני מכינה 2 עוגות הבית... אפשר להקפיא אחת מהן שתיהיה מוכנה?
במקום להכין תבנית גדולה להכין 2 עוגות הבית קטנות....
לערבב הכל בעזרת מטרפת יד. יוצא נוזלי, לא להבהל. לתבנית סיליקון ול-9 דקות במיקרו. יוצא בובה!
כן! בטח שאפשר. אני עושה את זה הרבה. כשאחת נגמרת אני מוציאה את השנייה ונותנת לה להפשיר עצמאית.
אם את עושה בשתי תבניות אינגליש קייק תשימי כפית אבקת אפייה ולא שקית שלמה. זה חשוב!
טוב. כי הכנתי 2 מקודם... ועכשיו הם מתקררות. יצאאא יאמיייי...לא יכולתי להתאפק וטעמתי. שידרגתי אותם בזה שלפני הכניסה לתתנור שמתי סירופ מייפל.
אני רוצה 1 לאכול... והשנייה לשמור... ככה...בתבנית ולכסות באלומיניום ושקית ניילון ולמקפיא ?
כאשר ארצה להשתמש בזאת שבמקפיא.... מה עושים ? מוציאים החוצה ונותנים להפשיר לבד? (בחיייים לא הקפאתי עוגה)
גם אני אוהבת לשדרג, לפעמים מוסיפה צימוקים או שוקולד ציפס או קוביות שוקולד, שמתי גם סוכריות טופי כמה פעמים (חתכתי ל4 וזרקתי בפנים). את מכסה עם נייר כסף/ניילון ומכניסה למקפיא וכשאחת ניגמרת את מוציאה את השנייה, אני נוהגת להניח פשוט בתנור הקר בערב ובבוקר כשהבנות קמות היא מופשרת וטרייה כאילו נאפתה עכשיו.
יאמיייייייייייייייייייייייייי
טוב מאוחר מידי לגבי הא. אפייה... שמתי שקית שלמה ל-2 התבניות.
יצא אחלההההההההההההההההההההההההה
מצוין. פשוט כמה פעמים עלו וגלשו לי העוגות וגיליתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי אבקת אפייה, אבל אם יצא טוב - מצוין!