קרן בהצלחההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני מקווה שאני לא טועה אבל היום את עושה ב. דם לא?
    מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים
15 תגובות
עמוד 1
  • לילוש זה עוד שבוע.....
  • חח ח לילי אין עלייך!! מדהימה אחת...
    כמו שנטאלי אמרה זה ביום חמישי הבא, אבל כבר עכשיו הספירה לאחור מ-ת-ח-י-ל-ה!!!!
    עברתי חצי... מקווה שיעבור מהר!!!!

שיהיה לכולן יום מקסים!!!!!
    נשיקות

• אוף, כנראה שהזמן רץ לי מהר.. חח
  • העיקר שלמישהי עבר מהר חח חח
    דווקא עדיין לא הצמחתי קרניים, אבל ככל שהימים יעברו בטוח שגם יצמח לי זנב חמוד...

יום אחרי הבדיקה אני נוסעת עם המשפוחה לחגוג יומולדת בצפון, הלוואי ואוכל לחגוג עוד ארוע משמח

• הלוואי ותהיה לך חגיגה כפולה
  • לי בשלב הזה היו קרניים חדק וזנב....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • קרן, איך את מרגישה? יש איזשהם תופעות?
    מתי הבדיקה? בעוד 5 ימים?...
  • פשוששששה,
    התופעה היחידה שיש לי שלא קשורה ישירות להריון זה אי נוחות בשחלות....
    עוד לפני ההזרעה התופעה הזו התחילה ולא עוזבת אותי... מטיפול קודם שהיה לי גירוי יתר, השחלות כנראה חטפו טראומה ולא לקח להן הרבה זמן לחזור להיות מגורות...
    חוצמיזה אני משתדלת לא לבחון או להתייחס לכל מיני דברים כי כבר נוכחתי לדעת שכשהראש והלב רוצים, הגוף לפעמים מתעתע בנו...

מה איתך, מתרגשת לקראת יום ראשון?
    אמן אמן אמן שהתוצאה תהיה חיובית ותהיה לך בטא מהממממת!!!
  • קרן,הלוואי ותקבלי את המתנה הכי הכי ביום הולדת הזו מחזיקה לך
  • תודה אורי....
    איך את מחזיקה מעמד עם הגבס, איך בכלל הצלחת לשבור את המפרק?
    מה השלב הבא אחרי הדיון בתמ"ת?

לגבי הטיפול, אני חושבת שקודם כל אתם צריכים לפתור את הריחוק שנוצר בזוגיות שלכם ורק אח"כ לחשוב על המשך טיפולים... אני חושבת שתסעו לצימר או לחופשה יחד, תהנו, תנוחו ותצברו כוחות מחודשים...

אני נוסעת שבוע הבא לצפון על כל המשפוחה, לפעמים צריך לעשות אתנחתא מכל הלחץ הזה של הטיפולים, התסכולים והאכזבות ולזכור שתמיד יש לנו אחד את השני וזה רק עניין של זמן עד שנרחיב את המשפחה שלנו
  • יאו קרןןןןןןןןןןןןןןן

בשורות טובותתתתתתתתתתתתת אמן!!!
  • שברתי את המפרק כי מעדתי ,הרגל התעקמה ,ועכשיו מגובסת וקופצת כמו קנגרו. הדיון לא היה בתמת אלא בבית הדין הוצאנו צוו מניע. לפיטורים והשופט הביא אותנו להחלטה שבמקום שנסחב עכשיו שנים של משפט שאני אקבל פיצוי כספי בסכום כלשהו וככה נסגור עניין ...מקווה שהכל יסתדר בסוף ... מחכה להחלים עם הרגל ולסגור צימר בצפון זמן איכות , אל תוכלי להמליץ לי על משהו אני אשמח
  • הכי טוב פיצוייי...
    לחזור למקום עבודה שפיטרו אותך זה לא בריא...
    מה את מחפשת? אולי אוכל לעזור לך...

אני יכולה להמליץ לך על צימר מדהים באמירים בשם זיו און... מקום קסום ומאוד רומנטי!!!
    וגם לא ממש יקר...
  • את פשוט מקסימה,לפחות יוצא משהו טוב בינתיים מהטיפולים האלה ,להכיר מלאכיות כמוכן... לכל מקרה לגביי העבודה אין לי טעם לחפש כרגע כי אני לא יכולה להגיע לראיונות עבודה...בגלל הגבס זה נורא קשה לי ומעייף,לגביי הצימר שזה יהיה רלוונטי אקח ממך בשמחה את כל המידע ...ושוב תודה מקסימה
  • קרן בהצלחה ממי!!!! תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה