לכל הבנות שהיו/בהריון תאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך ידעתן לדעת ש/אתן אכן מרגישות את 2 העוברים ולא מדובר רק בעובר אחד??

ממתי שהתחלתי להרגיש אני מרגישה כמעט רק בצד אחד......

7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• סורי שאני נדפחת -ואין לי תאומים....

אבל אין לך מה להתחיל לספור נועות- אם זאת הכוונה...
    מתחילים לקראת חודש8

אלא אם כן מתוך סקרנות....
  • מה שהיה לי, זה שאחד היה למעלה והשני למטה. אז תמיד ידעתי את מי אני מרגישה.
    ורוב ההריון הרגשתי את איתי, אפילו ראיתי כמה פעמים את הרגל שלו, דניאל בקושי זז.
  • אין לי תאומים-אבל זה לא נכון שמתחילים לעשות מעקב מחודש שמיני....אצלי הרופא אמר שאם מתחילים בברור להרגיש תנועות....יתכן שבהתחלה לא יגישו כול יום וכול הזמן....אבל חשוב כן לתת לגוף שלך להרגיש אם משהו תקין או לא......צריך לשאול את הרופא בידיוק מה לגבי תאומים...בעקרון המעקב מתחיל משבוע 25 שזה חודש -אמצע שישי...
  • אי אפשר לדעת מי זז.
    הם יכולים להתאפך לזוז.גם אני לא יגעתי מי זז ותמיד היה לי את הפחד שאולי זה רק אחד. אבל אם מרגישים תנועות זה בסדר.

• לפני חחודש 8 אין צורך לשים לב לתנועות בתור מעקב- לזה התכוונתי.
    שצריך 3 פעמים ביום לפחות כמה תנועות בשעה
  • בשבוע 32:
    זה הזמן:
    לעקוב אחר מספר הבעיטות של התינוק, ולדווח לרופא אם מספרן יורד.
    אם את בהריון עם יותר מתינוק אחד, קחי בחשבון שהתינוקות ייולדו מוקדם יותר מתינוקות יחידים, והתארגני בהתאם. שלשות נולדות ברוב המקרים כבר בשלב הזה של ההיריון, ותאומים נולדים ב-50% מהמקרים לפני השבוע ה-37!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה