סקר שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין אותי לדעת-

כמה פעמים ביום אתן מצחצחות לילדים שיניים (אם בכלל)
    האם יש להם חורים
    כל כמה זמן אתן מבקרות איתם אצל רופא שיניים
    האם אתן מרגישות שיש התאמה גנטית בנושא השיניים ביניכן לבין הילדים

אני אתחיל-
    פעם ביום, לפני השינה.

לגדול שלי יש שני כתרים נוצצים, ובנוסף יש לו חורים קטנים שלא טיפלנו לו בהם (מקווים שהשיניים יפלו לפני שיהיה קריטי).

כשהיה צורך בכתרים הלכנו, ומאז לא היינו אצל רופא השיניים. אני מאמינה שרופא שיניים זה כמו מוסך- אם הולכים מגלים צרות וכל חור גורר טיפולים נוספים. אם אין משהו קריטי מעדיפה לא לבקר.

השיניים שלי בעייתיות ומסתמן שהגדול ירש את זה.
9 תגובות
עמוד 1
  • כמה פעמים ביום אתן מצחצחות לילדים שיניים (אם בכלל)
    בבוקר כאשר הם קמים - הם אוהבים לצחצח...
    ובלילה אחרי האורחה.

האם יש להם חורים
    לא

כל כמה זמן אתן מבקרות איתם אצל רופא שיניים
    בפעם הראושנה אלירן הלך בגיל 3 וחצי בערך... לבדיקה ראשונה לראות שאין חורים. ואכן אין לו!
    לבדיקה השנייה לפני כמה חודשים- כבר הצטרפה יעל בגיל 3 וחצי וגם אין חורים.

בעיקרון אם מבקשים לבוא כל חצי שנה- אני באה....

• שמעי... אם יש חור בשן חלב ולא מטפלים... זה יכול לעבור לשן הקבועה ואז היא תיהיה פגומה וכבר איך שתצא- יהיו בעיות.לא חבל ?
  • פעמיים ביום - בערב לפני השינה בפיקוח צמוד שלנו בבוקר הוא מצחצח לבד ויש ימים שמדלג

http://www.holdthatpic.com/
  • את צודקת, בתיאוריה!

במציאות אני יכולה לספר לך שההורים שלי השקיעו הון בשיניים שלי, היו לי כל סוגי הפלטות, עשו לי 7 עקירות, טיפולי שורש אני כבר לא סופרת אבל יש לי מלא. בקיצור השקיעו ים של כסף. אין שן שאין בה סתימה או טיפול כזה או אחר.
    ואני אומרת לך בוודאות שפשוט עשקו אותם, חצי מזה יכול היה להימנע. רופאי השיניים מרווחים ים על הורים מודאגים שהולכים לטפל בכל פיפס. אני בטוחה שזה מה שהרס לי את השיניים- ברור שהן לא היו מושלמות אבל רופא השיניים מצא מתחת לאדמה במה לטפל, העיקר להרוויח.

אני לא אעשה אותה טעות עם הילד שלי, עד שאין בעיה קריטית, שכואב או שהחור נראה לא טוב, אני לא מתכוונת לגעת.
  • היום כשעושים טיפולים דרך קופות החולים
    זה שונה ועדיף סתימה מאשר טיפולי שורש
    כואבים
    עדיף לטפל
    מצחצחים בערב
    מוריה פעם ראשונה הלכה לרופא שיניים בגיל 4 וחצי והיה לה 2 טיפולי שורש
    ועקירה וסתימת חריצים היא עשתה ברדמה כללית כי לא שתפה פעולה
    דביר הלך בגיל 4 והיו לו 2 סתימות
    כל חצי שנה אני לוקחת אותם לביקורת
    מוריה עדיין בפחדים אבל אני לא מוותרת לה ואנחנו מגיעים לרופאת שיניים
  • אנחנו מצחצחים לו פעמיים ביום- בבוקר ולפני השינה.

יש לשקד בעיה מוזרה- מגיל שנה בערך יש לו כתמים על השיניים, שה' יודע מאיפה באו לו!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ליאבי מצחצח פעמיים ביום ואני עוברת אחריו
    אני מצחצחת לאיתי פעם ביום בערב
    אין חורים לליאבי ונראה שלקחתי אותו בפעם הראשונה זה היה בגיל שנתיים וחצי -שלוש והוא מאוד אוהב ללכת . אבל כל פעם עכשיו שהוא מגיע לבקר אותי איזה רופא שיניים מציץ לו על השיניים

דרך אגב טיפולי שיניים נכנסו לחוק הבריאות ועד גיל 10 הטיפולים בהשתתפות עצמית ,אז שווה עכשיו לטפל
  • אנחנו מצחצחים בבוקר, לפעמים בערב
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הצחצוח החשוב יותר הוא הצחצוח בערב, אחרי כל היום שאכלנו....(אם אני לא טועה)

אנחנו מצחצחים פעם ביום, לפני השינה. לעיתים נדירות גם בבוקר.

את אופק דין לקחנו פעם ראשונה לקראת גיל 4 ולא היה כלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה