היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המטורפת הזאת שלאחר הלידה?????? בכל מקום יש שיער שלי על המיטה, על הספה, על הבגדים של הדס, בצוואר שלה, במטבח, בשירותים ועוד עוד
מה זה?? תאמינו לי לא ידעתי שהשיער נושר אחרי הלידה...
12 תגובות
עמוד 1
מאמי, אל תילחצי... זה באמת מבאס אבל זה בהחלט הגיוני ונורמלי... וזה גם בדיוק הזמן לאחר הלידה.... תשתדלי לא למשוך או לשחק יותר מדיי עם השיער (כדי לשמור על שיערות על הקרקפת
ווואי אין לך מושג איזה נשירה לי יש זה משהו מזעזע - נהיה לי גם נשירה בגבות
טוב, אז לי לא הייתה בכלל נשירה אחרי הלידה....עד לפני כחודשיים!!! פשוט נשירה מטורפת, אין דברים כאלה! אני ממש מתבאסת לחפוף ולהסתרק, כי מהכמות שיוצאת לי כל פעם באמבטיה ועל המסרק, כבר יכולתי להכין אחלה פאה! כל הזמן אני מוצאת שיערות על הריצפה ולכן גם נאלצת לשאוב כ-ל יום...
אני אומרת לעצמי רק שחבל שאין נשירה בעוד כמה מקומות
זה בהחלט מזעזע גם אני כבר לא יכולה לסבול את זה!
זה סיוט הדבר הזה! באמת שלא ידעתי שזה ככה
את האמת שחשבתי שחסר לי ויטמין כלשהו עד שליבי אמרה פה שיש נשירת שיער אחרי הלידה
אבל למה כלכך מאוחר אחרי הלידה... למה דווקא עכשיו בשלב של להכניס הכל לפה? אי אפשר בשבועות הראשונים שעדיין הם לא על השטיח, או שעדיין לא מכניסים אצבעות?
סיוט אמיתי... לי היתה נשירה ה' ישמור כל הבית וכל מקום שיער....
בנות תיזהרו מהשיער הוא מתגלגל מסביב לאצבעות הפיציות שלהם בידיים זה מסוכן...
מוכר לחלוטין... אחרי הלידה של עומר ואיתי זה היה נורא... פשוט נורא.. הייתי קמה מהספה ומשאירה אחרי חצי מהראש... זוועה.. שלא לדבר על הכרית או על חפיפת הראש- שלפני כל חפיפה הייתי עושה טקס פרידה מהשיער...
נורא!!
לי החילה נשירה בדיוק 3 חודשים אחרי הלידה. לא ממש עבר לי... סתם, זה יותר טוב אבל עדיין נושר..
הכל משתנה אחרי הלידה
וכשאני שאלתי על זה שאלה לא מזמן היו פה בנות שפתחו עליי עיניים-
ואוו פיתוש? כלכך נורא? אין משהו טבעי שאת יכולה לקחת?