חשק מיני... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להריוניות מבינינו...

למישהי ירד/ עלה החשק המיני?!

אני לא מדברת על פחד... אלא על חשק...
12 תגובות
עמוד 1
  • אני חודש 7 והוא עדיין לא חזר

• חשק מיני לא ירד אבל אין לי כוח ולכן תדירות קיום יחסי מין ירדה
    בכל מקרה הבנתי שאחרי חודש שלישי זה חוזר
  • דייייייייייייייייי
    את לא מבינה לא בא לי בכלללללל... וגם אם אנחנו כבר מקיימים יחסים... העיקר שיגמור ויצא כבר...(ובעלי הכי לא כזה...)

אני מאוד מקווה שזה יעבור...
  • לא יודעת אם זה מצביע על ירידה... אבל אצלנו מאז שגיליתי שאני בהיריון עשינו עניינים פעם אחת ביום שישי... אני מותשת לגמרי, בתשע בערב כבר נרדמת על הספה, ובעלי גם חוזר מאוחר מהעבודה ככה שבסופ"ש זה הזמן היחיד שיש אפשרות, חשק וזמן... מקווה שהתקופה הזו תעבור, שאתחיל להרגיש עירנית וחיונית יותר, ואז גם החשק קצת יחזור לי...
  • אני ממש בהתחלה... שבוע 5 אני מרגישה שאין לי בעיה לקיים יחסים אני אפילו דיי רוצה.... אבל האמת........מפחדת..... חוץ מזה בעלי מבסוט כי הוא היה צוחק שכבר יורד לו שם דם מרוב שמשכתי אותו למיטה כל יום חחחח, אז עכשיו הוא בחופש חחח
  • בתקופה הזו יוצא לנו אולי אולי פעם בשבוע וגם זה כי אני משתדלת בשבילו.
  • זוהי גם תפילתי...
    אחרי השליש הראשון שיחזור החשק...
  • זה לא החשק זה הכוח...
  • בהתחלה-ממש אבל ממש לא היה לי חשק! בכלל! כלום!

עכשיו זה כבר די רגיל.....

• בקרוב זה יגיע- הרגת אותי מצחוק
  • בננות זה גם ספורט אל תשכחו
    בהריון רצוי לעסוק בפעילות ספורטיבית
  • אין חשק ואין כח...
    אנימקוו שמתישהו...החשק יחזור...
    רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה