יום חמישי הגיע קבוצת שומרי משקל המתוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיום שני להיום ירדתי 700 גרם
    ואני יודעת שאני אמורה להיות מרוצה אבל אני לא
    אין לי חשק לכלום בא לי רק לטחון מהדכאון שאני נמצאת בו

מה איתכן? מפוצצות אותנו במשקלים?

14 תגובות
עמוד 1
  • אוףף!!!!
  • זאת הטעות ג'ן ג'ן
    את צריכה לאכול א. בוקר צהריים וערב
    ובין לבין פרי או חטיף אנרגיה
    אל תדלגי על ארוחה כי את חושבת שזה ירזה אותך
    אולי זה ירזה לשבועות הראשונים ואז מה? תמשיכי ככה כל החיים?

סיון- כל הכבוד על הירידה זה יותר מחצי קילו- זה מעולה! ועוד פחות משבוע
    לא להיות קשוחה עם עצמך!

אני לא נשקלת יותר

• אני אוכלת ארוחת בוקר בצהריים, כי ככה אני קמה... אני משתדלת לישון עד הצהריים כל עוד היא ישנה.

ונראה לי שבאמת זאת הטעות שלי- כ"כ שמחתי על הירידה אחרי הלידה שחשבתי שיהיו לי עוד כמה ק"ג של חסד.

כנראה שלא. צריך להתמיד.

חברה המליצה לי על איזו דיאטה ששירתה אותה טוב אחרי הלידה.
    נראה לי אני אנסה אותה, כי לספור נקודות לא נראה לי שיילך לי
  • ג'ני, אני באותה הבעייה כמוך. הייתי השבוע אצל דיאטנית, היא אמרה שאני עולה במשקל כי אני לא אוכלת מספיק, אז הגוף מפחד שמחר לא יהיה לו ואוגר.
  • ג'ן ג'ן שתפי אותנו בדיאטה של חברה שלך גם
    אם היא בריאה כמובן

• על ארוחת בוקר אסור לוותר זאת הארוחה הכי חשובה ובריאה ביום
    החלטת לוותר תוותרי על ארוחת ערב
    אני אישית בעד 3 ארוחות ביום

• אני פעם רזיתי יפה יפה
    עם 6 ארוחות קטנות ביום- וזה היה מעולה!

• לכל המעוניין- לא ניסיתי עדיין את הדיאטה, אבל לפי איך שחברה שלי נראית היום, נראה לי שווה

http://www.diet4u.co.il/?p=162
  • סיוני כל הכבוד!!!

לדעתי כל ירידה היא מבורכת, גם של 200 ג"ר.

ג'ני - כמו שמיכל כתבה מאוד חשוב להקפיד על ארוחות מסודרות כולל בוקר וככה הגוף יקבל משטר מסוים ולא ישמין כי את כל הזמן תתני לו משהו קטן. וזה נכון מה שויקי כתבה. אני לפני ההריון וגם בהריון (למרות שקצת פחות) הקפדתי לאכול ארוחת בוקר (צנים עם גבינה צהובה או פסטרמה) ותה או קפה. בשעה 10 בעבודה הייתי אוכלת יוגורט עם עוגיה קטנה. בשעה 13ארוחת צהריים טובה ומלאה. בשעה 16 2 פירות שונים ועוד עוגיה קטנה. בשעה 19 וקצת בערב אחרנ העבוסה סלט גדול עם שני צנימים (צנים אצלי זו פרוסת לחם רגילה לא קלה שאני שמה בטוסטר קופץ) ותה. אחר כך להשתדל לא לאכול עס שהולבת לישון בסביבות 23. אם ממש בא לי אוכל אז עוד םרי. ככה הצלחתי להחזיק מעצד עם משקל שלי בסביבות 55 ק"ג במשך שנה...
  • מיכל פעם זה טוב
    היום למי מאיתנו בדיוק יש זמן ל6 ארוחות?
    הבחורה לא מספיקה 2 ארוחות

• טוב, אז גם אני מבואסת... ירדתי בסה"כ קילו אחד מיום חמישי שעבר
  • עדיף שאני לא ידבר...............
  • שכחתי להשקל

• אני ללא שינוי...........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה