שמתי לב....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמה שמרגיע אותה אמנם משתנה מיום ליום עד שיתקבע אצלה אבל..... מוזיקה, לא משנה איזו, מרגיעה אותה והיא בעגלה רגועה ככה. למשל, אני עושה כושר עם מוזיקה של אירובי והיא נרדמת לצלילי המוזיקה ככה לשעה

8 תגובות
עמוד 1
  • טלויזיה ומוזיקה

• אני קניתי בשילב סט של 4 דיסקים שעל כל דיסק יש שירים מוכרים שהפכו אותם למנגינות של תיבת נגינה..
    עלה 30 ש"ח ואני ממש ממליצה, אמילי מאוד אוהבת...

מנשא בד בתחונת ערסול מרגיע גם...
  • מוזיקה. שאני מדליקה להם את המובייל הם משתתקות ונירגעות
    וגם חיתול ליד הפנים אם הם בוכות או לא מצליחות להרדם אני שמה להם חיתול.
    זה מרגיע אותם משהו למרות שיש הרבה שהם נגד התמכרות למשהו. אבל ראיתי כבר מגיל שבועיים שאם החיתול נגע להם בפנים הם נירגעו. היום הם מחפשות אותו. אפילו שאני משתדלת לא לתת להם הרבה

• ג'ין ג'ן אני גם קניתי סט אבל של 5 דיסקים שאפשר גם לשים באוטו
    אבל מה זה "תיבת נגינה?"

מה שמרגיע אצלי:
    טלויזיה (היא מתה על זה , היא ממש תעשה גשר כדי לראות)

המוזיקה שיש במובייל מעל מיטה

כמובן - ידיים

מוצץ

טרמפולינה

• מוזיקה ורעש של מים ( כשאני שוטפת כלים) מאוד מרגיע
  • נדנדה
    שאני שרה לה (אלוהים יודע למה הבנות שלי כל כך אוהבות לשמוע אותי שרה, אם אני אלך לכוכב נולד יפרסמו אותי בתור המוזרה ההזויה שחושבת שיודעת לשיר

• אוי נכון
    ברז מים- צודקת!

וגם בובה כזו ששרה לה שהיא מאד אוהבת- מרגיע אותה

• ידיים.

מוזיקה.

והכי הכי שמש ואויר.- אייך שהיינו יוצאים מהבית הם היו נרגעים.

בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה