לפני שאני משתגעת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי פנויה לצאת לאיזה קפה באיזור ראשון-חולון?
8 תגובות
עמוד 1
  • את לא אמיתית!!!!!

למה לא כתבת את השרשור הזה אתמול?!?!

הייתי אצל אמא שלי בראשון...

מאיפה את בובה?
  • למה לא אמרת בבוקר
  • חחח... מצחיקות!!!

אתן מזכירות לי את הילדים בבית ספר שמישהו שואל "למי יש עפרון?" ואז עונים לו "לי יש. בבית!!!"

בקיצור, אתמול עוד הייתי בבאר שבע ובבוקר התקבבתי מול הטלויזיה

ג'נג'ן, אני גרה בב"ש אבל בגלל שאני לא עובדת אנחנו הרבה אצל ההורים. ההורים של בעלי גרים בחולון ואני אצלם עכשיו.
  • אני גרה בחולון- את מוזמנת אליי לקפה, נס, תה או סתם מיץ.
    אם תבואי בערב יהיו בורקסים, קוראסונים ועוד נשנושים טעימים ותהיה גם אמא שלי - אישה דתייה שהברכות שלה מקבלות מקום נכבד אצל אלוהים- ברכה אחת ממנה ובעוד עשרה חודשים יוולד לך ילד בזמן שלו ובריא- אמן!!!!

• כשתחזרו לב"ש, תדעי שאני מסיימת לעבוד ב-2

• אין עליכן, בנות!!!

לילך, אחרי שהצגת את אמא שלך בצורה כזאת אני בהחלט אממש את ההזמנה שלך בהזדמנות

ענבל, הייתי בחולון, נראה לך שהייתי מתקבבת בב"ש ולא מרימה אלייך טלפון???

קליפסו, בשבוע הבא אחזור לב"ש ונקבע ל2 וחמישה
  • מאמי אני גם גרה בב"ש.. אני יותר מאשמח לצאת איתך לקפה 11111111110000 פעמים, במיוחד שגם אני פה משתגעת בהחלט!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה