זה נראה לכן נורמלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה, הבן שלי בן חמישה חודשים. ולפני חודש יצאו לו שתי שיניים (הקדמיות למטה).
    לפני חודש- בהמלצת אחות הטיפת חלב התחלתי לתת לו טעימות של ירקות ופירות.
    והוא פשוט טורף!!! כל פעם שנגמרת כפית היא מתחיל לבכות וכל ארוחה נגמרת בבכי קורע לב....

חוץ מזה הוא רק יונק- לפעמים שאוב ולפעמים ממני.
    בבוקר לפעמים הוא אוכל חלב שאוב שלי והוא אוכל 500 מ"ל לפעמים אפילו 700 מ"ל.
    בצהרים אני נותנת לו ארוחת פירות/ ירקות. אם זה ירקות- אז חצי כוס מרק טחון ואם זה פירות אז 2 בננות או בננה ותפוח, ואתמול הוא אכל מלון שלם!!!! (הכל טחון כמובן)

במשך היום הוא מאד רגוע אז לא נראה לי שהוא רעב. אבל אני לא מבינה למה כל פעם שהוא מסיים לאכול הוא פשוט בוכה בהסטריה. וגם כל פעם שהוא רואה אנשים אוכלים הוא ממש מבקש ומנסה לקחת להם את האוכל.

משהי נתקלה בדבר כזה? יכול להיות שהוא רעב?
9 תגובות
עמוד 1
  • שניה לפני הכל
    הוא שותה 500-700 סיסי במכה???????

• לא ממש במכה. תוך שעה בערך. אבל הוא ישן לילה שלם- ואחרי שינה מ9-10 בלילה עד 7 בבוקר הוא שותה 700-500 סיסי. במהלך היום אני מניקה אז אני לא יודעת כמה הוא אוכל.

• צריך כאן גם איקון של 55555555555555555
  • יש מצב שהוא רעב?
    למה הוא בוכה כל פעם שנגמר האוכל? היום נתתי לו קיווי, בננה ו2 תמרים. הוא פשוט בכה בטרוף כשזה נגמר..... והוא אוכל הכל. כשאני מסיימת להאכיל אותו הוא אוכל את הסינר.....
  • עוד לא הגעתי לשלב הזה כניראה שהאוכל ממש טעים לו

• ווווואיייי זה מזכיר לי את האחיין שלי הגדול שגם היה אוכל בטרוף ותמיד רצה עוד
    אני לא מבינה בזה הרבה אבל מציעה לך לא להתרגש האחיין שלי בזמנו היה כזה שמנמן שהרופא שאל את אחותי אם אנחנו מאכילים אותו בסטקים ?!
  • זה בדיוק העניין, הוא באחוזון 50. זה אמור להיות נורמלי.....ניסיתי נשכן וזה לא עוזר. הוא רוצה אוכל....לפעמים אני מנסה לתת לו את המוצץ אחרי האוכל כדי שירגע והוא פשוט יורד אותו בזעם....
  • העיקר שהוא באחוזון ממוצע. תעקבי אחרי העלייה במשקל.. שהוא לא משמין יתר עך המידה....יכול להיות שבהנקות אין לך מספיק חלב?

500 זה באמת המוןןןןןןןןןןןןןןןןן

• לא ניראה לי שאין מספיק חלב. כי בבוקר הוא קם בסביבות 7 ובעלי נותן לו בקבוק עם חלב שלי ששאבתי יום קודם, הוא אוכל וחוזר לישון ואז אני קמת בסביבות 8 ושואבת ויוצא לי 500-700, אז לא נראה לי שחסר חלב. אבל כנראה הגוף שלי מייצר את הכמות שהוא צריך. מה שכן, אחרי הלידה ירדתי מלא במשקל. היום אני כבר 5 ק"ג פחות ממה שהתחלתי את ההריון. יכול להיות שזה גורם לחלב דליל מידי ולא מזין מספיק? איך אני יכולה לבדוק את זה?

תודה רבה לכל מי שעונה. זה טוב לדעת שיש למי לפנות כשצריך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה