לאחר הזרעה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות יקרות...

היום בצהריים עברתי הזרעה ראשונה..
    עכשיו הייתי בשירותים וראיתי מעט כתמים ורודים-אדומים בהירים
    זה קרה למישהי?? יכול להיות מהפרוצדורה עצמה??
    מישהי יכולה להרגיע אותי שזה תקין??

תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • הי ורוניקה,
    קודם כל אין מה להתרגש,
    אני עברתי הזרעה לפני שבועיים וגם אצלי הופיע משהו כזה....
    זה אכן מתהליך ההזרעה עצמו....
    תעקבי ותראי שזה לא ממשיך...
    בהצלחה!!!
  • קרן!!!
    תודה!!! אני ממש בלחץ!!
    קודם מאד התרגשתי כי אני כבר כל כך רוצה שזה יקרה ועכשיו התחלתי לסבול מחרדות ולחץ שזה לא תקין.. גם יש כאבי בטן אחרי האוביטרל..
    ואין לי בכלל מושג איך מעבירים שבועיים!!!!

אם עברת הזרעה לפני שבועיים- יש תשובות כבר?? עשית בטא??
  • אל תהייי בלחץ... יש לך עכשיו שבועיים לחכות
  • האמת שאני בלחץ כי יש לי שלב לוטאלי קצר - אני מקבלת ווסת כ-8-9 ימים אחרי הביוץ וזה לא תמיד מספיק להשתרשות ולכן החלטנו על תמיכת פרוגסטרון עם אותו הג'ל שאז כתבת לי עליו- קרינון..

הרופא אמר לי לעשות בטא עוד שבועיים ואני כבר מעכשיו מפחדת לגביי החוסר הצלחה..
    בדיקת הבטא שלי יוצאת 5 ימים אחרי שאני אמורה לקבל אבל הוא אמר שעם התמיכה יש מצב שזה לא יבוא כל כך מהר... כמה מחשבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחזיקה לי, לך ולכל שאר הבנות שאחרי או לפני...
  • מאוד לא קל לנתק את המחשבות מהתהליך שאנחנו עוברות אבל אין לנו ברירה אם אנחנו לא רוצות להשתגע... חחח ח יש ימים שמצליח יותר ויש פחות....

מחזיקה לך אצבעות שהחודש ובחודשים הבאים המחזור לא יגיע
  • ורוניקה,מקווה שהכתמים עברו ואם לא אז זה ממש נורמלי,כמובן שתעקבי שזה לא מתגבר,מחזיקה לך שההזרעה הצליחה ותבשרי לנו בשורות משמחות ,אמן!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה