בנות משהו לכל אחת אז כולן להיכנס!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני אפתח בהתנצלות אני אצל אמא שלי מאתמול ולא יצא לי להיכנס עד עכשיו לפורום אני ממש מצטערת!!!

סיון - אני מקווה שתרגישי טוב יותר במהרה ותעבור האדמת המחורבנת הזאת ובא לי להעביר אותך קופת חולים עם כל הפאשלות שלהם!!!! הנעליים של להבונת מהממות בטירוף!! שאפו להורים שלך על המתנה המהממת! אוהבת אותך מאמי, וחמודה אני מצטערת אבל מוטו של שומרי משקל זה שכל ירידה היא מבורכת ושבע מאות גרם בשבוע זה מעולה!!!! קדימה לצאת מהבאסה הכל יהיה טווב!!

מיכלי ולורה - תודה על הקרדיטים... אבל.. הרעיון בעיקרון היה של סיון משם שאבתי את ההשראה.... אז ככה שבתכלס קרדיטים לסיון!! ואני שמחה שזה עזר לכן גורם לי להרגיש גאה!!

9 תגובות
עמוד 1

• חיים שלי את איך אני אוהבת אותך אין לך מושג

• אותי שכחת. ...אבל אני אסלח לך
    טוב לשמוע ממך שהכל בסדר איתך ועם הנסיכה הקטנה

• מאמוש, איזו מקסימה את!

תהני אצל ההורים ותנוחי!!!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • פששש ממש משהו אישי לכל אחת חחחח

אז תודה לך סיון!

• מאמוש רציתי להיפגש איתך היום אבל כבר נסעת
    אוף זה ממש מבאס

• וואי מאמי אל תשאלי איזה יום עבר עליי
    אבל אנחנו נתראה במיפגש
    וחסר לך שאת לא באה שוב לביקור לדימונה ולא מעדכנת אותי שבוע לפני
    שבת שלום אהובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה