קורינוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלטתי לשמוע בעצתך. דיברתי עם בעלי ואמרתי לו שהחודש אלך למקווה...
    הוא אמר לי שמה שמרגיש לי טוב אז שאני אעשה...
10 תגובות
עמוד 1
  • וואו מאמי אני מה זה שמחה!!!

שיהיה המון בהצלחה!!

תעדכני!
  • גללללל את פשוט לא מבינה איזה הרגשה זאת ללכת מהמקווה.נרוב שהתרגשתי יצאתי מהנקווה ולא הפסקתי לבכות ולהתפלל.הגעתי הביתה בעלי הסתכל עליי בהערצה ופשוט הרגשתי כאילו אני בחלום,הרגשה מדהימה .ודרך אגב היום אמרתי לבעלי שמאז המקווה אני מרגישה יותר אהבה אליו.אולע זה נשמע מפגר אבל אחרי שבועיים שלא הינו ביחסי מין זה נתן לי להתגעגע ולרצות אותו יותר.קורין עזרה לי מאוד ואני ממליצה לך ללכת זה יעשה לך טוב ובע''ה יביא לך ביקור מהחסידה...
  • חנוש אני ממש שמחה!!!
    וגם אם חלילה לא יקרה החודש...(טפו טפו טפו) תמשיכי עם המקווה...
  • בע''ה !
  • בעזרת השם שכולנו ניכנס להיריון!!!!! אני אומרת לכן, גם איימתי על בעלי שאם החודש אנחנו לא מצליחים חס ושלום (מה שלא יקרה , כי אמרתי לכן שבע״ה החודש הזה הוא שלי...) אז אנחנו הולכים לבדיקות...
  • גלוש שיהיה לך בהצלחה מישהי מהפורום אמרה לי (לא זוכרת מי....)
    שהחודש זה החודש שלי!
    אז ככה החודש זה החודש שלך!!!!!!

אני גם שמעתי בעצת קורין והלכתי למקווה.... כן כן......
    וניקלטתי

ואני לא מאמינה כולכך גדולה אם בכלל.....

אבל מה הלכתי באמונה שלמה!!

לכי תהני מזה תתרגשי מזה כחי את זה אלייך תאמיני לי שתרגישי יותר נינוחה
    ורגועה!
  • איזה מתוקה את, תודה מאמי!!!! אני החודש הזה נותנת את כל כולי ועוד 200%!!!!! וגם בעלי ביחד איתי!!! ועוד עם התמיכה שלכן... רק שהקב״ה יהיה איתי והכל יהיה בסדר!!!

• הוא איתך!!
    את תראי החודש תבשרי לנו בשורות טובות....
  • גליוש, אני איתך !!!
    תראי שהחודש ב"ה תבשרי לנו בשורות טובות

• אמן ואמן!!!! חייבת כבר להצטרף אליכן!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה