היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אתמול היתה קבוצה מהגן של אופק אצלנו... רום היה חולה עם חום אז גם הייתי צריכה להיחס אליו... היתה ילדה אחת ביישנית שלא רצתה להשאר אבל האבא שכנע אותה כי כל ההורים הלכו... אפינו עוגת גזר שיצאה ממש אבל ממש טעימה
12 תגובות
עמוד 1
נשמע מגניב! איך היה לך מקום לכולם?
הגיעו 4 ילדים ועוד 2 שלי...היתה ילדה שלא הגיעה...יש לי סלון ומטבח יחסית גדולים ופתוחים אחד לשני אז היה מקום...הם עלו לשחק בגג עד שהעוגות היו בתנור...
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
אה, אז לא כל הגן מגיע
יפה! נשמע שהיה דוקא מוצלח מאוד עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
איזה כיף שהיה מוצלח! זאת חוויה נהדרת לילדים
וואי נשמע ממש מגניב!!! כל הכבוד לך על הרעיונות לפעילות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני דווקא ממש אהבתי את הרעיון !!! ישר כח
אוווו נשמע ממש נחמד אצלנו זה לא חובה... לא נראה לי שתהיה היענות מצד ההורים אצלנו כולם יבשים
נישמע רעיון נחמד
איך זה הולך ? אולי אני אציע לגננת שלנו
הורים מארגנים את זה או הגן ?
נשמע שהיה ממש כיף! הורדת לי את החשש בפני יום ההולדת של מעין
הגננת אירגנה. היא חילקה את הכיתה לקבוצות של 5-6 ודווקא עם ילדים שלא תמיד יש איתם אינטראקציה בגן אלא כאלה שהם לא חברים ביומיום כדי לגבש ביניהם.