פתיחה ומחיקה בשבוע 38 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל המנוסות...
    JennyK ואני קצת דיסקסנו על זה...ורציתי לשמוע מבעלות הניסיון כי מהרופאים כבר שמעתי...
    ביום רביעי הרופא מצא שיש לי פתיחה של 2 ס"מ ומחיקה של 50%, הוא גם אמר שהעוברית שלי במינוס שלוש...
    גם ד"ר הדר מהפורום וגם הרופא שלי אמרו שהלידה קרבה כי אני בשבוע 38 ולא בגלל הממצאים האלה...למרות שהרופא שלי היה חמוד ואמר שהוא מאמין שתוך שבוע אלד
7 תגובות
עמוד 1

• אינדוידואלי ויש אין סוף אפשרויות!
  • אני כרגע חזרתי מהרופא שלי עם פתיחה של 2 ומחיקה של 70% וראש/ במינוס 2
    בהריון של אלירן הייתי בבית 4 ימים עם צירים לא סדירים,ועד שהגעתי ביום ה-4 לבי"ח.
    הייתה פתיחה של 2 וחצי שתוך חצי שעה קפצה ל- 7 !!!!!

• זה מאוד אישי.
    את גם לא יודעת בעצמך כמה זמן את הסתובבת עם הפתיחה הזו.. בהנחה שלא בדקו לך פתיחה לפני כן.
    מה שכן אני מתארת לעצמי שהפתיחה שלך תגדל מהר יחסית בלידה.. אני מקווה בשבילך!!
    לי הייתה מחיקה 80% ופתיחה 1 ס"מ בשבוע 28 ואמרו במיון שזה גם יכול להיסגר כי הכול שם דינאמי, ובאמת ראיתי שהתארך הצוואר. פתיחה לא בדקתי שוב, אבל הנה אני בשבוע 34+ ולא ילדתי עדיין ב"ה

לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות באוצר מתוק ובריא!!
  • בהריון של איתמר הסתובבתי ככה 3 שבועות

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • וואוו בשבוע 34 עם פתיחה ומחיקה כזו?...
    אני כבר כל כך רוצה ללדת....
  • אני עם פתיחה של 2.5 מחיקה של 80 אחוז ומינוס 2 כבר שבוע וחצי....._שבוע 38 וחצי) מקווה שלך זה יקח פחות,אי אפשר לדעת מתי זה יקרה .
    מה שכן יש לי מאז הבדיקה של הרופא החוזרת כאבי מחזור מטורפים...

• למה את מתכוונת בבדיקה החוזרת? לי היום כבר במשך ה-4 שעות האחרונות יש כאבי מחזור מטורפים בדיוק כמו שאת אומרת. ממש דקירות חזקות

סתיו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה