היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות. אני אשתף אתכן במה שעברתי השבוע. ביום ראשון היתה לי שקיפות עורפית. במהלך השקיפות הרופא אומר לי שהוא לא כל כך מרוצה מהעובר. עובי הנוזל 4 מ"מ וציסטה. אני אציין שלפני שנתיים הייתי בהריון ועברתי הפלה בשבוע 22 בגלל מום בעובר. יש לי ילד בן 3 בבית וזה המזל. מה עושים ? סיסי שיליה. אין בחודש הקרוב בשום מקום!! ישר צלצלתי לפרופסור הוד ועשיתי למחרת בשבע בבוקר במדיקל סנטר באופן פרטי (4500 ש"ח). כל השבוע אני במתח מה יהיה שוב פעם הפלה איך מתמודדים וכו'. אתמול בערב הרופא צלצל ואמר לנו שהתוצאות של הבדיקה יצאו תקינות. זה עדיין לא אומר שהכל תקין אבל זה שיפר ממש משמעותית את הסיכוי לטובתי, מה גם שזה שולל באופן מוחלט תסמונת דאון וטרנר שמאופיין אצל נקבות (מה שיש לי). איזה שבוע זה היה. בנות שיהיה המון המון בהצלחה החודש לכולנו.
4 תגובות
עמוד 1
אני מקווה שבסוף העל יסתדר,הכי חשוב שתירגעי! אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר
קרן
שירן, זה נשמע ממש שבוע עמוס רגשית... אני ממש מקווה שהכל יהיה בסדר.... יש בדיקות בהמשך שיכולות לאמת את זה? (אני פשוט לא מבינה בבדיקות בכלל...) שולחת חיבוק ענק ושבת שלום!
מחזיקה לך אצבעות... את תראי הכל יהיה בסדר בע"ז
חני
אני מאחלת לך המשך הריון קל ותקין אמן ויהיו לך רק בשורות טובות