שושה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שושה יקירה,חבריקה שלי איפה את?נעלמת ,כל השבוע לא ראיתי ממך שום תגובה ,או הודעה ,הכל בסדר?
2 תגובות
עמוד 1
  • אוריייייייייי מקסימה שלי! יזה כיף לראות הודעה בשבילי. נחמד לדעת שהייתי חסרה.
    וואי יש לי מלא לקרוא יקח לי מלאאאאאאאאא זמן. אני אנסה להתאפס..
    מה איתך מתוקה? אוטוטו את מתחילה טיפול? איך הולך?
    אני הייתי ממש בטירוף בעבודה וגם האמת היא שההפסקה הזאת לא עשתה לי טוב כי הציפייה עשתה אותי ממש עצבנית ומתוחה. כנרה שהפסקות לא מתאימות לי ועדיף שאעשה טיפולים ברצף. לגבי הגוף אין לי מושג אם ההפסקה עוזרת.

אני לא יודעת איך להתנהג, להאמין שזה יקרה בפעם הבאה ואז אולי זה ינקר לי כל הזמן בראש, אחפש סימנים ואהיה לחוצה, או פשוט להיות אדישה ומה שיהיה יהיה ולנסות לנטרל רגש ולהגיד שיע'ני זה לא מתאים עכשיו.

טוב ספרי לי מה קורה איתך? התגעגתי בטירוףףףףףףףף
  • חבריקה שלי ...איזה כייף שחזרת אלינו באמת שהתגעגעתי ,תגידי יש מצב שנוכל לתקשר לא דרך הפורום?אם זה מקובל עלייך כמובן ,אכבד כל תשובה, בלי קשר תשארי החבריקה שלי ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה