מבואסת מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אוף!!!! הרופאה שלחה אותי למעקב זקיקים כי (אני דתיה) והיה לנו חשש שאני מבייצת לפני המקווה.
    השבוע כל יומיים אני במעקב וביום ד הזקיק היה 16 ואני היום אמורה לטבול, יצאתי בתחושה טובה כי הרופאה אמרה שנראה לי שהביוץ יהיה ביום המקווה ולא לפני כי הזקיק גדל לאט והיום הייתי שוב במעקב ונעלם הזקיק מה שאומר שהביוץ כנראה היה אתמול- אוף, אנחנו מנסים כבר 8 חודשים וכבר היה לי תחושה ממש טובה החודש,הייתי בסוג של hi ועכשיו אני מבואסת,התהליך הזה פשוט מתיש ברמות, כל חודש המתח,הציפיה והאכזבה....
    משהי יודעת על התרופה שמאחרת ביוץ? מה ההשלכות שלה?....מן הסתם זה מה שאצטרך לקבל

תודה

elya
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, אם אני זוכרת נכון, גם אחרי שהביצית משתחררת יש איזו יממה שעוד אפשר להיכנס, אז הכל יכול להיות!
    אין אפשרות לבקש אישור מרב לטבול יומיים קודם? אני לא מבינה בזה, אז אני לא יודעת כמה גמישות יש בנושא...
    בהצלחה!
  • אליה, אצל מליוני נשים הביוץ הוא מוקדם, זה נשאר ל(בערך) שלושה ימים.. אין לך מה לדאוג, אבל בשביל השקט הנפשי שלך, לכי לבדוק את העניין...
  • הי הודיה,
    לא כ"כ הבנתי מה שכתבת- על הביוץ שנמשך 3 ימים..הרי לאחר ביוץ זה לא יעזור אם מנסים כי הזקיק כבר נעלם..לא?.... אשמח להסבר למה שהתכוונת..

תודה

elya
  • אז ככה, אני ובעלי ניסינו עשרה חודשים וכל חודש הלכתי למקווה.. ביררתי את העניין ונודע לי שאני מבייצת בדיוק יום לפני המקווה, ובאמת חודש שעבר נקלטתי ב"ה, מסתבר שכשאת מבייצת, הביצית נשארת עד שלושה ימים לפני שהיא מתפוגגת... סמכתי על בורא עולם שאם אני עושה את מה שהוא מבקש, הוא יעשה מה שאני מבקשת... בהצלחה..
  • הודיה מאמי ביוץ הוא 24 שעות ולא יותר מזה....

אליה,
    יש כדורים שלוקחים ומסדרים את הביוץ,
    תפני לרופא שלך ותגידי לו שהביוץ נופל לך בזמן ה 7 נקיים ואני מאמינה שהוא ייתן לך.
    יכול להיות שגם יצא באופן חד פעמי שהביוץ נפל לך לפני המקווה.
    הגוף שלנו הוא לא מכונה ולא מדוייק ולא תמיד הביוץ הוא בדיוק באותו הזמן.
    שיהיה בהצלחה
  • לי אמרו עד שלושה ימים.. אולי תלוי את מי שואלים..
  • שתיכן צודקות. ביוץ נמשך בין 24-72 שעות. ככל שהזמן עובר הסיכוי שהביצית התפוגגה עולה. זה מאוד תלוי באותו חודש, בתנאים שהיו ובבחורה. הסיכויים של הביצית לשרוד גדולים מאוד ב-24 שעות הראשונות וקטנים אחריהם
  • הכל לטובה :)
    את בריאה, את חזקה, ועכשיו את יודעת בודאות גם שגופך עובד בצורה תקינה ואת מבייצת וזה כבר התחלה נפלאה!
    אני מאמינה שזה יגיע, אני יודעת כמה זה מתיש וכמה זה יכול לייאש אבל הכי חשוב זה לא לוותר לא משנה מה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה