היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום עשינו סוף סוף את ההזרעה הראשונה ובעזרת ה' האחרונה
20 תגובות
עמוד 1
מאמי שלי, זה הרגע שלך!!!! אני כל כך שמחה שאת אחרי ובעוד שבועייים בטא מהממממת!!! תחזיקי מעמד רק עוד קצת.... תנסי להעסיק את עצמך במליון דברים אבל אל תתאמצי יותר מידי... את הריונית לכל דבר
לדעתי כדי שלא יצא לך איזה זנב,וכו...תשכחי אני יודת שקל לדבר ..אני בצמי אחרי כול הזרה הייתי כמו טמפון ..נו שכבר יעבור הזמן...אבל פשוט צריך לעשות דברים טובים לנפש
שוב המון בהצלחה
וואו איזה יופי!!! בהצלחה מותק תמשיכו לתת עבודה
תודה מדהימות!!!
בהצלחה !!!!שבע״ה תבשרי לנו בשורות מדהימות בעוד שבועיים
שייהיה בהצלחה יפה שלייייי כל כך רוצה שהטיפול יצליחחחחחחח
איזה יופי!!! אני עשיתי אתמול הזרעה ראשונה והלוואי שגם אחרונה!!!!!!!!!!!!
אז אנחנו סופרות ומחכות ביחד!!!!!! אני מתה מהתרגשות....!!!!!
בהצלחה בע"ה בטא מהממת בעוד שבועיים , ולא לחפש סימנים
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
נטלי מאמי כמה מרגש!!! המון הצלחה ולא לשכוח סבלנות. הלוואי וזאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה! מחזיקה לך כל אצבע בגוף
תודה רבה בנות יקרות!!!!
כל כבוד!!! סימנים יופיעו כל הזמן, את צריכה פשוט לא להתייחס
מתוקה,איזה כייף שעברת את ההזרעה הלוואי ואכן זו תהיה גם ההאחרונה ,הלוואי ונקלטת ושיעבור לך הכי מהר שאפשר ,בשורות טובות ומשמחות
יואו נטאלי!!!! איזה מרגששששש!!!! לא כל כך עוקבת בזמן האחרון ... איזה בשורות משמחות שסוף סוף הצלחת להגיע ולעשות את הטיפול, ממי מחזיקה לך את כל האצבעות שיש לי
כלכך רוצה שיצליח לכן... נשבעת לכן מכל כמו שאני מאחלת לעצמיי!!! הלוואי שאת פשושה וקרן תפתחו לנו את הגל (והמזל)... בשורות טובות אמן " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אמןןןןןןןן!!!!!! אנחנו חייבות להתחיל להתפנות מהפורום הזה לפורום השכן
גם אני התגעגעתי...
אני פה רק הרבה פחות.... האמת שאני נורא עסוקה לאחרונה, הימים שלי עמוסים, חוזרת מאוחר הביתה... והחלטתי שבמעט הזמן שיש לי ארפה קצת מהפורום ומהמחשבות על הריון... האמת שקצת הצלחתי... קצת פסק זמן טוב לגוף ולנשמה ...
החודש אני בהפסקה, עכשיו סיימתי מחזור... עוד שבוע בערך אלך לרופא בכדי לקחת כדורים לסבב הבא... אני לא כל כך יודעת איך זה הולך עכשיו ... מן הסתם זה הרבה יותר פשוט, אין זריקות ושאיבה, פשוט עושים החזרה וזהו...
עוד חודש בערך ההחזרה לדעתי... יש עוד זמן " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אל תעלמי לנו ככה...
שירררר באמת אל תעלמי לנו ככה סבב הבא יהיה מנצחחחחח