התייעצות לגבי עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו היום במוצצים וקיבלנו דיל שנראה על פניות מאוד משתלם,כל החבילת לידה כולל חדר שינה מיטה פיצ'פקס ועגלת צ'פצ'ולה ב-5500 שקל כשרק על העגלה כתוב 4000 שקל כולל אמבטיה סלקל וטיולון. שאלתי האם מישהי מכירה את העגלה הזאת ויכולה להמליץ עליה ,היא נחשבת מותג? מאיזו סיבה היא כזאת יקרה? היא מאוד דומה לעגלה שראיתי ב-1000 שקל. השאלה האם מישהי מכירה ויכולה להמליץ?
3 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה כמה בנות עם עגלה כזאת והיא נהדרת
    אני מאוד אהבתי אותה

• זה מאוד משמח לשמוע כי אני מאוד התרשמתי ממנה לטובה וקראתי עליה המלצות לא טובות שביאסו אותי היא נחשבת עגלת פרימיום ולא ברור לי למה הדעות שליליות עליה יש עוד מישהי ששמעה עליה משהו ?

חן
  • דרך אגב במוצצים יש גם עגלה כמו שלי
    Sky xl
    היא ממש לא יקרה ואני מאוד מרוצה ממנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה