כל כך הרבה החלטות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף...
    אני כבר לגמרי מבולבלת מכל הדברים שצריך להחליט לפני הלידה:
    1. איפה ללדת?
    2. האם כן בחדר לידה טבעי או לא?
    3. האם כן עם מיילדת אישית או לא?
    4. איזו עגלה לקנות?
    5. העם לקנות ביחד עם המיטה גם עריסה?
    6. איזה מזרון הכי טוב לתינוק?
    7. כן מלונית אחרי הלידה או לא?
    8. האם באמת צריך את כל הדברים שרשומים ברשימות קניות לדוגמא של שילב?
    9. איזה קורס הכנה ללידה לעשות ואיפה?
    10. ואיך בוחרים חברה לשימור דם טבורי?

וואוי יש לי עוד מליון שאלות והתלבטויות.
    איך יודעים שעושים את הבחירה הנכונה?

אם מישהי יכולה לענות על נשאלות האלו או לפחות על חלק ולעזור לי עם כל ההחלטות אני ממש אשמח.

אני כבר לגמרי הלכתי לאיבוד....

תודה רבה,
    ושבת שלום.
1 תגובות
עמוד 1
  • אף פעם לא תהיי בטוחה ,, רק אחרי תדעי אם עשית בחירה נכונה.

איפה את גרה? תנסי לבדוק עם קרובות איפה הן ילדו ואיך היתה חוויית הלידה שלהן...
    אני אישית לא חושבת שיש צורך במיילדת פרטית אבל זו לגמרי החלטה אישית.

לידה טבעית? אם את רוצה אז לכי על זה .. לי היה סבבה ם האפידורל וכך אנהג שוב..
    ולדעתי אין צורך במלונית.. כולה בקושי 48 שעות בביה"ח- אבל לי היתה לידה קלה ולי היה קל להתאושש- שוב, החלטה מאוד מאוד אישית

עריסה אין צורך לקנות, אפשר להשכיר מחנויות שונות או מיד שרה- זו קנייה מיותרת.

לא יודעת מה יש ברשימה של שילב , לרוב הרשימות הללו הן טובות רק שאת לא חייבת לרכוש הכל בחבילת הלידה.- לםעמים בנפרד יוצא יותר זול.

מזרון נהוג לקנות חצי רך חצי קשה.

שתהיה לידה קלה ובידיים מלאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה