יכול להיות תופעות מהפרגניל/סינרל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הזרקתי מאז ההפריה כבר 3 פרגניל לתמיכה, האחרון בשבת האחרונה- כלומר לפני שבוע בדיוק.
    יש לי כאבים וגודש בציצי שלא עוזבים אותי (וגם אם כן- חוזרים מיד אחרי שעתיים-שלוש), הבטן נפוחה, אני מרגישה חצי חולה כבר שבוע אם לא יותר (תחושת חום כזו, כאילו יש לי חום), בקיצור, אני בהחלט מרגישה בהריון מבחינות מסויימות,
    הפחד שלי הוא שכל התחושות האלו נובעות מהפרגניל....שבעצם יש בו בטא- אז הוא מדמה לגוף מצב של הריון....
    ביום ראשון אני אמורה לבדוק ו........אל תשאלו, יש מצב שאדחה את הבדיקה ליום שני בגלל שיש לי דיון חשוב בעבודה כבר ב8:30 עם אנשים שאין לי כוונה לבקש לאחר או לדחות את הדיון....
    אשתדל להגיע כבר ב7:00 לבדיקות....ועוד שאלה, כמה זמן אחרי פרגניל אפשר לעשות בדיקה ביתית?
6 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזריקות האלה, אבל כל התופעות שאת מתארת נשמעות לי כמו הריון (ממה ששמעתי וקראתי)..חום, תחושת מחלה, גודש בחזה, ערנות בארבע בבוקר.
    אני הייתי מוותרת על הבדיקה הביתית והולכת ישר לבדיקת דם. אם תהיי שם בשבע בבוקר ומקום העבודה שלך יחסית קרוב (נניח חצי שעה נסיעה) אין שום סיבה שלא תספיקי..
    בהצלחה ויאלה עופי מהפורום כבר!!!!
  • שושה יש לי ממש הרגשה טובה לגבייך!!!
    ולא בגלל כל התופעות שאת מתארת, אלא בגלל שהיה לך דימום ביום ה9... זה בהחלט יכול שהיתה לך השתרשות
  • פשושה וקרן יש לי הרגשה טובה לגבי שתיכן! והתחושות שלי בדרך כלל לא מטעות אותי ....

יאלללה תהיו הראשונות לפתוח את הגל הענק פה בפורום, אחרי תקופה ארוכה של יובשששש
    גל של הריוניות מהממות ל9 חודשים מקסימים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • הפרגניל למיטב ידיעתי עשוי משתן של נשים בהריון ולכן גם לא עושים בדיקה עד שלא עובר פרק זמן מסויים .
    לכן יש מצב שאת מרגישה את הגודש בחזה וכול זה .
    אבל אני מאחלת לך שזה לא מהפרגניל ושתזכי להתבשר בבשורות טובות .
    בהצלחה
  • הלוואי ובשורות טובות
  • פשושה יקירה
    אני גם מזריקה אוביטרל לתמיכה, ובטיפול הקודם עשיתי בייתית 10 ימים אחרי הזריקה האחרונה והיא יצאה חיובית. הייתי בטוחה הריון אבל לצערי הבטא הייתה שלילית
    את מתארת לעצמך את הנפילה שחשתי.
    אני לא רוצה לבאס אותך,רק שתקחי את הביתית בערבון מוגבל ואמן אמן שהבטא תהייה גבוהה ויפה.
    ותלכי מחר בשבע!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה