היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש מתלבטת, האם מישהי יכולה לספר לי קצת על חווית הלידה שלה אם היא ילדה בלי אפידורל?
והאם מישהי תכננה ללדת בלי אפידורל ואז גילתה שהיא לא יכולה והחליטה שהיא כן רוצה אפחדורל?
אך ההרגשה שלא מצליחים?
והאם אני מתכננת (נכון לעכשיו) לידה טבעית, האם הקורס הכנה ללידה טבעית באמת קריטי או שעדיף לעשות קורס רגיל?
אשמח אם מישהו תוכל קצת להרגיע אותי...
פתאום אתמול קלטתי שאני יכולה ללדת עוד 11 שבועות והלחץ וההיסטריה התחילו לפעום.
תודה רבה
9 תגובות
עמוד 1
יכולה לספר לך שעם אפידורל זה גן עדן
בלידה הראשונה הגעתי לבית חולים בידיעה מוחלטת שאני לא רוצה ללדת עם אפידורל! מין הסתם שזה לא קרה וילדתי עם אפידורל, הכאב גבר עליי
בלידה השנייה הגעתי עם פתיחה מלאה וילדתי בלי- תענוג אמיתי!
מקווה שלידה שלישית תיהיי בלי אפידורל.
אפידורל זה הדבר הכי טוב שקרה לי בלידה. הכוח סבל שלי שואף ל-0 וידעתי בוודאות שאני לא יוותר על המצאה הגאונית הזאת- אפידורל. פשוט בין רגע, אין צירים אין כאבים, אין כלום- חלוםםםם לא אוותר על אפידורל באף לידה זה תענוג, לא רואה שום סיבה לסבול!
אני כמו נטלי - לידה 1 עם ו - 2 בלי. רוצה עוד פעם בלי!!!!
אני ממליצה בחום על אפידורל... פשוט לא מרגישים כלום אחרי זה.... אני לא מבינה איך אפשר בלי... אבל כמובן זה תלוי בכוח הסבל שלך, אם יש לך אז אני מניחה שזו יכולה להיות חוויה מדהימה.. אני פשוט לא יודעת לסבול.... כאב הכי קטן מחרפן אותי... אז כמובן שב"ה גם בהריון הנוכחי אני משוכנעת שאבקש אפידורל... בכל מקרה בהצלחה בלידה באיזו דרך שלא תהיה.....
טוב אצלי זה הפוךך ומצחיק נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
לידה ראשונה עם, לידה שניה לא הספקתי וילדתי בלי, זה כואב מאוד ולא יודעים למה לצפות.... לא ידעתי כמה זמן ימשך הכאב...וביקשתי אפידורל... אבל כבר הייתי בלידה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אני גם באתי עם הרצון ללידה-טיבעית,אך בתהליך-עצמו,הרופאים נתנו לי אפידורל,כי לדעתם זה מה שהיה הכי אפקטיבי כדי לזרז את הלידה...
ייתכן,שבגלל והם רצו,אז ההשלמה עם קבלת-האפידוראל היתה קלה יותר.
בלידה-הבאה בע"ה ארצה ללדת ללא-אפידורל
אני תכננתי ללדת בלי אפידורל, בסוף קיבלתי את כל סוגי הטשטוש+אפידורל+קיסרי בהרדמה כללית - צחוק הגורל!