בנות תענו לי עם זה בסדר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כברמ ה1/11 במחזור עד עכשו שהיום זה כבר 12/11..כלומר שבועיים כימעט אני במחזור.. ביום החמישי למחזור התחיל לי דימום נורא נורא חזק שכלל חתיכות ענקיות (סליחה על הגועל) ומאז רק הכתמות עד עכשו..נימאס לי כבר להיות במחזור..אין לי מושג מתי אקבל מחזור הב כי אני לא בטוחה מתי המחזור הנוחכי התחיל בכלל ממתי לחשב אותו? אוףףף אני כבר כול כך מחכה למחזור הזה והנוחכי לא רוצה להיסתיים..מה אתן אומרות זה הגיוני מחזור שבועיים?
4 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית הייתי הולכת לעשות אולטרסנד.......בהצלחה
  • אני הייתי ממליצה להתיעץ עם הרופא המטפל או היחידה בבית החולים כי זה לא נשמע סביר ונורמלי,תעדכני ושיהיה בהצלחה !!
  • הכל יכול להיות,
    לפעמים הגוף משתגע...
    צריך לבדוק המוגלובין וB12 לפעמים מחסור באלה גורם לדימומים רבים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• לי זה קרה.. מחזור מתיששששש
    אם את מרגישה מוזר ולא רגועה תתיעצי עם רופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה