גזים---- עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים כשיש לתינוק גזים כל היום לסירוגין??
    האם מישהי מכירה את התופעה ?? ניסיתי גרייפ ווטר שלא עוזר ואני לא כל כך רוצה לתת סימיקול או בייביזים כי זה לא טבעי.. מה עושים? האם גם אצלכן התינוק סובל לסירוגין כל היום????? הוא לא יכול לישון הוא עייף והכאב מציק לו כל כך...

אני רוצה לדעת שאני לא היחידה... ומה עושים חוץ מלהרים רגליים, לעסות את הרגליים והבטן כי כלום לא עוזרררר

10 תגובות
עמוד 1
  • את לא היחידה. אין לי איך לעודד אותך כי גזים עוברים לבד ויש תינוקות שלא עוזר להם כלום.... רק הזמן.
    תחזיקי מעמד

• גם לנו גרפווטר לא ממש ממש עזר
    רק לפעמים.

אז בשעות הקשות נתנו סימיקול... לא היו הרבה ברירות ונהוראי כל כך סבל!
    לא עזרו מסאג'ים לא עיסויים ולא בטיח.

זה יעבור מאמי, בד"כ בגיל 3 חודשים ובכל יום שעובר המצב קצת משתפר
    תרגישו טוב

• היי,מה נשמע? לא רריתי אותך כאן הרבה זמן. מתי ילדת?? אני ילדתי ב 41+1 .
    לגבי הגזים,גם למאיה שלי יש כאבי בטן מטורפים. עחסויי סבטן וגם בגב עוזר, אני נותנת גם סימיקול בשעות שאני יודעת שקשה לה,אחהצ- ערב ולפנות בוקר

[[url=http://www.familylobby.com]
  • השאלה אם הסימיקול עוזר. המצב של הגזים קצת השתפר. השאלה אם שווה לי לרכוש סימיקול לזים שתוקפים אותה בעיקר באמצע הלילה עד הבוקר?

• כשלאגם ממש כאב מהגזים ולא עזר הגרייפווטר נתתי לה כמות קטנה של נובימול. זה הרגיע אותה מיד.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • גם אצלי הגרפ ווטר לא תמיד עזר
    אבל אני עשיתי הרבה עיסויים של הבטן (תבדקי ביוטיוב יש דברים מיוחדים לגזים, בכל מיני צורות)
    ומקלחות חמות ועיסויים בתוך המקלחת...

והאמת האמת- הבנתי שהקטנה שלי סבלה מגזים רק ואך ורק שנתתי תחליף
    ברגע שקלטתי את זה וחזרתי להנקה- נעלם כלא היה!
    אני לא יודעת אם את מניקה או נותנת תחליף אבל רק שתדעי...

• ליאת (מלאכיות שלי) מה זה נובימול? תרופה לטיפול בגזים? זה בהמלצת רופא? כי אני נותנת למאיה סימיקול לא תמיד זה עןזר ואפשר לתת רק לפני האוכל והיא בדכ מתפתלת מכאבים אחכ, ואני נותנת לה רק בזמנים של גזים לא לפני כל ארוחה

[[url=http://www.familylobby.com]
  • נובימול זה כמו אקמול אבל לילדים...

זה משכך כאבים.. אבל זה כבר כשממש כלום כלום לא עוזר
  • אני נותנת גרפווטר וזה דווקא מאוד עוזר. זה מרגיע.

אורטל
  • הילדה שלי מתקפלת בקטע מפחיד מכאבים ,שופ דבר לא עוזר אפילו סימיקול .
    היא כבר לא אוכלת לי מכאבים
    נתתי לה אקמול במינון שלה פעם בשבוע שנינו ישנות כמו שצריך.
    לא צריך לענות אותה !בישביל מה קיימים משככי כאבים !?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה