ויטמינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר

אני בשבוע 13 וצמחונית. עד לפני כמה שבועות לקחתי כדורים למציצה של B12 וחומצה פולית, ולפני מספר שבועות הפסקתי עם הכדורים למציצה ועברתי לפרנטאל. קראתי בכמה מקומות שספיגת ה-B12 בפרינטאל היא נמוכה, ורציתי לדעת האם כדאי להמשיך ולקחת בנוסף לפרינטאל גם את כדורי ה-B12 והחומצה פולית, או שזה יותר מידיי? אציין כי בבדיקות דם שערכתי בשבוע 7 (אחרי שכבר לקחתי B קומפלקס כבר כמה חודשים) ה-B12 שלי היה 319 והחומצה פולית שלי 41.6. לפני כן, בלי הכדורים, ה-B12 שלי נמצא בדרך כלל בגבול התחתון של הנורמה.
    בנוסף, יש דעות סותרות לגבי הזמן המומלץ לקחת את הפרינטאל: לפני, בזמן, או אחרי האוכל, הרחק ממוצרי חלב, וכד'... אשמח להכוונה בעניין.
    תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בפרנטאל יש חומצה פולית כך שאין צורך להוסיף מעבר לזה
    לגבי B12 אכן הספיגה הפומית לא מספיק טובה, אבל הייתי מחליט על פי רמות ה - B12 וההומגלובין אם יש צורך בעוד תוספת מעבר לפרנטאל
    פרנאטל כמו ברזל - עם האוכל והרחק ממוצרי חלב

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה