אני מצטערת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני עפה עליכן ומתבכיינת פה בלי סוף בזמן האחרון

13 תגובות
עמוד 1
  • את בעצמך אמרת- פה בפורום אנחנו מבינות אותך

• אני מבינה אותך מאוד מאמי שלי!!......
    נכנסת לחיים אחרים עכשיו ואת מנהלת יחד עם בעלך את הבית
    ועל זה אני מורידה בפניך את הכובע...כי אני לעומתך לא עובדת ולא לומדת
    אבל גם לי יש ימים כאלה שבא לי להיות לבד, עם חברות שלי ובלי המחשבות והדאגות שרצות
    בראש נון סטופ מה עם הילדים......אבל המחשבות והדאגות ישארו לי לעד- כי אני בחיים אחרים לגמרי
    נכנסנו לחיי האמהות!
    צריך לדעת איך לקחת את הדברים ולדעת לאיזה מקום.
    עכשיו זה קשה לך כי זה ההתחלה, אבל אני בטוחה שלאט לאט תסדרי את הזמן והכל יסתדר...
    נהוראי יגדל, את תסיימי ללמוד, ובסוף תניבי פרחים מהכל!!!
    ואיך אצלנו אומרים קשה יש רק בלחם

• בובה, אני גם ממש מבינה אותך.

אני אמנם לא בן אדם של מלא מלא חברות ויציאות וכו', אני יותר בן אדם של בית, לשבת מול הטלויזיה.
    תמיד מה שאותי היה מחזיק כשבעלי היה עובד כל יום מצאת החמה עד צאת הנשמה זה שיש לנו את הסופ"ש לישון ביחד עד הצהריים, להתכרבל ביחד מתחת לשמיכה (אם זה היה חורף) ולראות טלויזיה או סתם לצאת לטייל יד ביד ולדבר.

הזמנים האלה לצערי נגמרו, אבל החליפה אותם תקופה חדשה, חיים חדשים שאני כמובן לא צריכה לספר לך במה הם טובים
  • מאמי יש ימים כאלו אל תדאגי מחר בעז"ה יהיה יום יותר טוב
    ילד זה אושר עילאי אין דבר יותר נפלא וכיף מאשר להיות אמא - אבל זה משנה לנו את כל אורח החיים שהורגלנו אליו

את חייבת לצאת מדי פעם עם חברות לבילוי כלשהו , רק אל תתנתקי מהן זה חשוב לשמור על קשר

• כמה שאני מבינה אותך יפתי

• ,
    את מוזמנת אליי יקירה..
  • שירה יפה שלי אני כל כך מבינה אותך!!!!! אבל כל כך!!
    אני עומדת במצב מאוד מאוד מאוד מאוד דומה לשלך עד כדי כך שהרגשתי כאילו אני כתבתי את ההודעה הזאתי..
    ה' ישמור הלוואי והיה לי איך לעזור ומה להגיד כדי שזה יהיה קל יותר אבל אני יודעת שזה כמעט לא אפשרי כי כולם מנסים לעזור בכל דרך אפשרית וזה לא הולך..
    מילים לא ישנו את ההרגשה הזו..אני מאמינה ומקווה שהזמן זה מה שישנה..
    ושתדעי שאנחנו אוהבות אותך מאווווווד כולנו פה

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מבינה אותך מאמי שלי

• מאמי שלי- אין מה להצטער
    אנחנו כאן בשבילך!

תאמיני לי- ילד מביא איתו שינוי גדול
    נכון, כבר את לא יכולה לצאת מתי שבא לך ואי אפשר לקבוע דברים בסופנטניות
    אבל עוד מעט שהוא טיפה יגדל יהיה הרבה יותר קל.
    תוכלי כבר לקחת אותו איתך לטיולים עם חברות , למסעדות ולבתי קפה .

זה קשה- את לא רגילה לזה- וגם אני לא
    אבל עוד מעט תכנסי וגםאניאכנס לשגרה הזו שזה כבר יהיה לנו רגיל.
    עבודה, משפחה, לישון וחוזר חלילה... ופעם ב - לצאת לבלות....

• אני באמת מקווה שאתרגל ואסתגל לאמהות, והכי חשוב אהנה ממנה בלי רגעי משבר שכאלה
    תודה נסיכותתת שלי אוהבת אתכן

• מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה