מתפוצץ לי הגרון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואאאאי, אתמול הלילה כאב לי הגרון, במשך היום היה פחות נוראי גם בגלל שלקחתי אקמול,
    ועכשיו זה חזר בגדול..

העניין הוא- שאין לי שקדים אז ככל הנראה זה לא דלקת, גם אין לי חום..
    אבל כואאאב לי!! גם בגרון עצמו, גם בצוואר כזה בצדדים וזה מקרין גם לאזניים..
8 תגובות
עמוד 1
  • הכי טוב לשחק אותה "מתה" להכנס למיטה ולתת לבעל לתפקד כאישה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הכי באסה זה שהבעל לא בבית ואין לי אפילו על מי להתפנק..
    ואני לא מצליחה לישון.

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מה שלומך הבוקר?

• איך את מרגישה?

היה לי ככה לפני שבועים בערך... כל חלל הפה ואיזור היה נפוח לי ברמות... מתי שרק תוכלי תנוחי זה עוזר... מעבר אין מה לעשות לתת לזה לעבור
    את מניקה ככה שאת לא יכולה לקחת קולדקס

אבל תשתי הרבה חלב חם עם דבש

• אני לקחתי כדורים הומיאופטיים שהנקתי - הם מדהימים!!! של חב' בוארון.

וגם דבש עזר לי הרבה
  • מה לגבי סטרפסילס?
    מותר דבש בהנקה? (אני כבר לא זוכרת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• האמת ששבוע שעבר מישהי בעבודה נתנה לי סוכריות דבש וזה מאוד הקל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה