חחיבת לספר לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שביקשתי מכן לייקים על חמשיר (מחלק ביקשתי גם דרך הפייס) של קצפת ותות? עליתי בזמנו בין 10 הסופיות שגם אנחנו בסוף קיבלנו כרטיסים היינו בתור מוזמנות הפקה אז ככה הגענו בערך ברבע לאחת עשרה קצת אחרינו הגיעו איריס ודניאל (קצפת ותות) מיותר לציין כמה מדהימים שהם איריס ראתה אותי מסתכלת אומרת לי את מוכרת לי מאוד אמרתי לה מי אני ישר התחבקנו דניאלה מאוד התביישה קברה את הפנים בתוך הידים וזה בסדר הם לא היו לבושים בתלבושות שלהם ומותר לילדה להתבייש ההופעה היתה מדהימה היה כייף לשבת באולם מסודר ממוזג בלי כל הבלאגן של קניון כמובן אני משוגעת דניאלה ביקשה חולצה שלהם ואני?????????. קניתי לה בכייף היא לבשה את החולצה בהופעה אחרי ההופעה קיבלה פוסטר שלהם ודיסק די וי די שלהם נוסף (יש אחד שמאתמול רץ בלופ אצלנו) אחר כך הצטלמה איתם קצת התעכבתי כי נאלצתי לנקות לה את העיניים יסודי מהדמעות שיורדות ללא הפסקה בסוף בכניסה עמדנו קצת ודיברנו ופשוט אין התרשמתי ממש לטובה מהם ואני ממליצה עליהם בחום למי שלא מכירה אותם יום רביעי (עד שסוף סוף יש לנו משהו בתל אביב) נתראה איתם שוב במגדלי תל אביב ויש מצב שיבואו איתנו חברים מהמעון של דניאלה אתן מוזמנות לראות אותם אצלי בקיר בתמונות אין הרבה יום רביעי יהיו יותר
    אז זהו פשוט היה מדהים איתם ומצאתי לי חברים חדשים

5 תגובות
עמוד 1
  • כייף לשמוע...
  • ..שיתוף אלבום זה עם כולם על ידי שליחת קישור ציבורי זה:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150397342523750.386249.741953749&type=1&l=61efb84dc5
    מקווה שהצלחתי לשתף אתכן זה מהשבוע האחרון דניאלה עושה כמו מיקי (מיכל מוכתר) רגל בשמיים וחצי או בערך שפגט, מהמסיבה שעשינו למיכל (לפני המסיבה) ומקצפת ותות היום תתייחסו יותר לתמונה עם קצפת ותות ותראו איזה אושר היה לדניאלה בעיניים איתם עכשיו היא אמרה לי היום שהיא רוצה שיחתמו לה על החולצה שלהם

• הם ממש חמודים! גם אנחנו היינו בהופעה שלהם פעם

אחלה תמונות
  • תודה והאמת הם מקסימים וגם הם התאהבו לי בדניאלה
    ופתאום דניאלה התחילה לאהוב לי הרבה יותר פתאום התרחבה במעגל הכוכבים אותם אוהבת לראות ועם זאת את רינת גבאי היא ממש אבל ממש לא סובלת ועדין מכבה את הטיוי שהיא שרה או זורקת מוצצים ואמרת עליה שהיא ממעילה ופויה ואז אומרת אני לא אוהבת אותך פוי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה