היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לקנות לחנוכה כבר כרטיסים להופעות אבל יש לי בעיה בתאריך 21 לדצמבר יש לדניאלה בדיקות הכנה בבית חולים מאיר לקראת הניתוח ולפי מה שאני הבנתי בדרך כלל הניתוח הוא צמוד לתאריך הבדיקה עד שבוע אחרי רוב מופעי חנוכה באיזור שלי הם על 26 עד 28 לדצמבר אם אני אקנה כרטיסים ויקבעו את מועד הניתוח על יום של הופעה הלך לי הכסף והמחירים לא זולים ואם אחכה עד תאריך 21 לא ישארו כרטיסים מה אתן מציעות? לקחת סיכון לקנות כרטיסים או לא שווה את הסיכון תחשבו מה אתן הייתן עושות אני אין מה לעשות השלמתי עם זה שדניאלה עוברת ניתוחים עכשיו ואני מנסה לבדוק אם יש אפשרות לרגן לנו ליצן רפואי שילווה את דניאלה ואותי לחדר הניתח שלפחות תיהיה רגועה להרדמה בגלל שזה בבית חולים מאיר איציק הליצן איתו התכתבתי היום אמר שלא יוכל להגיע לשם ואמר שיש לבית חולים מאיר ליצנים רפואיים משלהם מקווה שאוכל להשיג אחד אני אעשה הכל לדניאלה שלא תבכה ותכנס רגועה
10 תגובות
עמוד 1
אני באופן אישי, לא הייתי קונה כרטיסים, יהיו עוד הצגות ועוד מופעים, זה לא שרק בחנוכה יש הצגות, ואם מדובר בפסטיבל או במותק של פסטיבל, אז יש כל שנה....
אבל זה רק אני, לי זה היה קרוב מידי לניתוח....
תודה שרית אני גם יודעת שחלק יבואו לבקר את דניאלה בתקופת ההחלמה אחרי הניתוח נכון להיום אני עדין לא קונה נזרום נראה מה יהיה שוב אני מאוד רוצה לקנות אם יחזירו לי כסף במקרה של כניסה לניתוח אני אקנה
אני לא הייתי קונה אם זה לא בטוח...זה מלא כסף!!
גם אני לא הייתי קונה- זה לא כזה הפסד.. ברגע שתדעי את תאריך הניתוח תנסי להתארגן - ואם לא מסתדר אז בשנה הבאה
תקני לירושלים. אצלנו תמיד ההופעות בינואר..... תבררי תאריכים להופעות בירושלים. שנה שעברה זה היה כמה שבועות אחרי שהיה בכל הארץ.
מטרפת לבנות לא היתי קונה תמיד הצגות ומופעים שלא קשורים לחנוכה שאפשר ללכת ולא חייבים ללכת אני חושבת שאת לוקחת אותה הרבה להצגות בלי קשר אז לא יקרה כלום אם להצגה אחת היא לא תלך
גם אני לא הייתי קונה, ותאמיני לי ההצגות האלה ממשיכות אחרי חנוכה והמחירים גם יורדים אחרי חנוכה.
בהצלחה לדניאלה
אני לא הייתי לוקחת את דניאלה למופעים בכלל בתקופה הזאת שהיא צריכה לעבור ניתוח. יותר חשוב כרגע לשמור על בריאות שלה ולא לחשוף אותה ליותר מדי ילדים, על מנת שתוכל לעבור את הניתוח במועד ובשלום. יהיו לה עוד המון מופעים, מסיבות ופסטיגלים
מה שנטלי אמרה
תודה כמו שחשבתי אני מנסה עדין להשיג ליצן רפואי איציק הליצן אינו יכול לצערי להגיע לבית חולים מאיר כי הוא רק עם שניידר ואסור לו להגיע למאיר חודש הבא שניהיה שם אני אעשה מחקר אברר אני חייבת שנעבור את ההרדמה הפעם ואת השיקום אחרי יותר בקלות ונכון מרגע שאדע תאריך לניתוח לא אוציא אותה כמעט ויום לפני אפילו למעון לא אשלח אותה