היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני חודשיים היתי חלק מהפורום הזה עד שנודע לי שיש לבעלי בעיית זרע והסיכויים בטבעי קטנים יש כי כבר איחור של שבועע ובדרך כלל אין לי איחורים אין לי סימני הריון רק עייפות האם זה הגיוני שאין סימנים נגיד אם ניקלטתי? מחר על הבוקר עושה בדיקה
18 תגובות
עמוד 1
גם לי לא היה שום תופעות לוואי חוץ מעייפות! תעשי בדיקה! ברווור! איחור של שבוע? מחזיקה לך אצבעות
טליה ככה נטשת אותנו בפורום טיפולים??? חחחח
חחחחחחחח נושי הרגת אותי מאמי אני עושה בדיקה ביתית מהסיבה שאני לא אוהבת דקירותתתת
תעשי בדיקת דם!!!! הכי אמין
הי ממוש באמת מזמן לא שמעתי ממך גם לי לא היו שום סימנים שנקלטתי בכלל שום דבר כך שהכל יכול להיות
הי טליונת,
את מוכרת לי מפעם...
מה קורה עם הבדיקה??? מאחלת לך בשורות טובות, והמון המון הצלחה... אגב, סתם שאלה, אם בעזרת השם נקלטת החודש, את יודעת אם זה היה טבעי או בגלל טיפולים?
מחזיקה לך אצבעות יקירה, יפעת.
הלן נטשתי אתכם עברתי לפורום השכן מה איתך ממוש איך מתקדם ההריון?
יפעת עדין לא התחלתי טיפולים אנחנו אמורים חודש הבא עשיתי צילום רחם שיצא תקין אולי בזכות זה אני אקלט אני מבינה שמגיע לך מזלל טוב יקירתי
לא יפה ככה לנטוש אותנו
[טליה, קודם כל מחזיקה לך מיליון
גם אצלי אין שום תופעות לוואי למרות שגיליתי שניקלטתי עוד לפני איחור המחזור.....
אבל השבוע הזה אני מרגישה מצוין אפילו החזה בקושי כואב