אין מאושרת ממני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, עד עכשיו לא הייתי כל-כך פעילה בפורום כי נורא נורא פחדתי להתחבר להיריון בגלל שפעם קודמת עברתי הפלה בעקבות בדיקת מי שפיר שיצאה לא תקינה... וכעת אני שמחההההה לבשררר שהגיעו התוצאות של המי שפיר ואין מאושרת ממני!!! עכשיו, חחח בחודש חמישי סוף סוף אני מתחילה לעכל שאני בהיריון!!!!!!!!!!!!!!! אז שיהיה המשיך קל ותקיין לכולנו ומשעמם!!!
    שבוע טוב :)
    באהבה...

בולי בלבולי
10 תגובות
עמוד 1

• איזה יופי
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ברור- את צריכה להיות מאושרת!
    שימשיך קל ותקין!!

• שימשיך להיות תקין -

• 55555555555555
    המשך הריון קל וסקסי
  • תודה מהממות שכמותכן !!! :)
    באהבה...

בולי בלבולי
  • שימשיך קל ותקין!!!
  • אני שמחה בשבילך !!!
    איזה פחד זו בדיקת מי שפיר, אני גם אצטרך לעבור אותה.. ואני משקשקת מפחד...
  • וואו באמת שיהיה המשך קל ותקין!!
    אין אושר יותר גדול מזה, בשעה טובה...................

• היי יולי... הבדיקה ממש לא נוראית... ובמידה ויש לך אפשרות לעשות אותה פרטי אני ממליצה לך לעשות אצל פרופסור מייזנר- זו פעם שנייה שאני עושה אצלו.. ויכולה להגיד לך בלב שלם.. שאת יכולה ללכת אליו ולהיות יותר מרגועה
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה