טוב , אני כנראה השתגעתי סופית :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עכשיו אני ב-11+2 שזה בעצם (אחרי שבעלי הסביר לי אינספור פעמים) תחילת שבוע 12, ושבוע הבא ישלי שקיפות עורפית ראשונה...

עכשיו, לפני שלושה שבועות היו לי דימומים ואצתי רצתי לרופא הנשים שאמר לעקוב אחרי זה ולבוא לביקורת...
    אז היום קבעתי אצלו תור...

תגידו, זה משוגע לגמרי שאני רצה לרופא כל פעם שאני טיפה מודאגת?
    השקיפות היא שבוע הבא סה"כ אבל אני חייבת לדעת שהכל בסדר (מסכן בעלי, הרופא אמר לנו לא לקיים במשך חודש, הוא כבר עוד שניה מתעלף ...)

זה לא אמור לפגוע בקטנטון/ת שלי הבדיקות הללו נכון?
    ואגב, שאלה על שקיפות- זה לא וגינלי נכון? כי לבעלי יש טראומה מהפרק של רמזור חחחחח :)
6 תגובות
עמוד 1
  • שקיפות רוב הפעמים כן ואגינאלי
  • אגב...בהריון של יעל בגלל שיליה שממוקמת לא מי יודע מה... המליצו לי להמנע מסקס החל מהסקירה בשבוע 16 עד הודעה חשדה- שהשיליה תזוז...
    ואכן היא זזה...בשבוע 32...
    כך שמשבוע 16 עד 32 לא היה סקס מחשש לדימום...

תפנקי אותו בדרך אחרת
  • לא זה לא מטורף
    הרוב כאלה בהריון הראשון שלהן
    על כל פיפס הולכות לרופא- וגם לא על כל פיפס אלא סתם מגעגוע..
    אני פעם בכיתי לרופא בחדר שלו כי לא היה לו אולטרסאונד חחחח ורציתי שהוא יבדוק אותי. (טוב נו, הורמונים)

וליבי, את תשגעי אותה חחח
    היא די צודקת
    היא נמצאת 2 ימים בשבוע ה 12 שלה.
    זה לא אומר שהיא סיימה את השבוע ה12 - אלא היא רק בתחילתו- כמו שכתבה.

ואצלי דווקא השקיפות לא הייתה וגנילית (הסקירה בשבוע 16 דווקא כן היתה)
    זה תלוי במכשור של הרופא, בתנוחה שבה העובר נמצא....

• כל רופא סופר אחרת.....

אפילו שאני הייתי במוקד של מכבי בשבוע 34 הרופא אומר לי אהההה כן 34+1 זה 35....וכאשר שלח אותי למיון יולדות ואמרתי לה שאני בשבוע 34+1 והרופא במוקד אמר לי 35 היא אמרה שלא מבינה למה יש כאלה שסופרים 34+1 כ -35....

לא משנה.

אני סופרת 11+2 כשבוע 11 עד שמסיימים 11+6 ורק אז מתחילים שבוע 12.
    העיקר שיהיה הריון קליל
  • אני גם כזאת !!! ומרגישה עם זה בסדר כמור !!!!!

בשביל שקט הנפשי של אמא - מותר לשגעה רופאים!!!!!....זה טבעי!!!!

בקשר לבחילות ו צרבות - סובלת מהם עד עכשיו...
  • מותר לרוץ על כל דבר את אמא טובה מעכשיו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה