היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ענבר- בשעה היא מספיקה לשחק עם החבר? אני מרגישה שרק אחרי שעה אמילי (ולפעמים גם החברים) מתחילה לדבר ולשתף את החבר.
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אנחנו מגיעים לחברים בערך ב16:30-17:00 ועוזבים ב18:00-18:30 (בעיקר כי איתמר כבר ממש גמור בשעות האלו).
ללא קשר לעונה
יעל, אמא של 2 אפרוחים
נענה לפי שעון חורף- מגיעים בסביבות 4 וחצי, לשעתיים גג.
לפעמים לוקח להם יותר זמן "להיפתח". לדעתי זה תלוי בתדירות המפגשים...
יש לנועם חבר ממש טוב, ששם בכיף אפשר להישאר יותר, ארוחת ערב וכל העניינים.
בכללי, זה תלוי בבית המארח
אנחנו בדיוק כמו יעל
נגה - כפי שכתבתי זה תלוי
אצלנו זה נושא בעייתי שחר לא רוצה ללכת לחברים הביתה וגם לא באים אלינו
תלוי למי הולכים, אם אנחנו חברים של ההורים אז נשארים יותר, אפילו שעתיים. אם זה רק שלום שלום (מכירים את ההורים מהגן) אז שעה-שעה וחצי גג, וגם תלוי כמה יפה הילדים משחקים.
אלה הולכת לבד לחברות נשארת שם עד 18 בערך... אם אורי אני הולכת ונשארת שעה וחצי בערך...
אם באים אלינו אני שונאת שנתקעים...
[ [
בקיץ לפעמים עד 7 ובחורף גג עד 6:30
אני כמו מומ: אצל חברה טובה של יותם - שאמא שלה חברה טובה שלי - אנחנו אפילו נשארים לארוחת עברה (עד 19:00 בערך) ואם לא הולכים ב6 / 6 וחצי גג... ומגיעים ב4 וחצי
אני כשמגיע איזה חבר לפעמים אני מזמינה את החבר לארוחת ערב עם שקד אבל זה כמעט לא קורא מכיוון שאנחנו מגיעים הביתה רק בחמש ורגע פה ושם ובשש וקצת כבר מעדיפים לקלח אצ שקד כי היא נשפכת ואחכ סרט מהסרטים אבל לא תמיד זה קורא.
היום יש לדניאלה רק חברה אחת שאנחנו הולכים אליה (למרות שיש עוד בקשות מהורים וילדים אחרים ודניאלה עצמה שרוצים להיפגש) אנחנו הולכות לשעה וחצי שעתיים לפעמים קצת יותר מאחר והאמא ואני חברות טובות והילדים משחקים מאוד יפה (דניאלהעם חברה שלה והאח הקטן של החברה שדניאלה אוהבת אותו מאוד) אז בסוף בקיצור שעתיים +/-
תשובות מענינות
גם אני מעדיפה להיפגש עם חברות שלי וככה גם לי כיף וגם לילדים. ואז נשארים עד 19 ואפילו טיפה אחרי. חוזרים הביתה ישר למקלחת ולישון
הילדים שלי קטנים עדיין יחסית . נדב לא מבקש להיפגש עם חברים שאני לא בקשר עם ההורים (עדיין לא מבקש) אנחנו נפגשים עם חברים/משפחה שהילדים באותם הגילאים ...אנחנו המבוגרים יוזמים את המפגשים . המפגשים אצלנו בד"כ די ארוכים (גם בבית שלי וגם שלהם) זה כולל לפעמים ארוחות ערב ומקלחות.. הבנים שלי מעדיפים בד"כ שיבואו אלינו .