בדיקת עיניים לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי לקחה את הילד/ה שלה לבדיקת עיניים שגרתית?

אני ובעלי עם משקפיים מגיל קטן, בעלי עשה לייזר וברוך ה' רואה 6-6 ואני עם משקפיים בעבודה, ולמרחק.
    מגיל קטן אמרו לנו בטיפת חלב לקחת אותה לרופא עיניים לבדיקה שגרתית, איפשהו דחיתי את זה..
5 תגובות
עמוד 1
  • עשינו לשקד מס' בדיקות עיניים מכל מיני סוגים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נראה לי שהכוונה שסה"כ הזמן שהיה יהיה שעה וחצי
    כי אולי ישימו לה טיפות להרחבת אישונים. הבדיקה עצמה אורכת דקות בודדות.

• עשיתי לבתי כשהיא הייתה בת 3 חודשים. בהתחלה עשו לה בדיקה ללא הרחבת אישונים, הבדיקה ארכה כ 10 דק'. אחרי זה שמו לה טיפות להרחבת אישונים, חיכינו בחוץ כחצי שעה ואז שוב בדיקה של כ-10 דק'. הבדיקה עצמה לא כואבת, אבל צריך לפתוח את העין וגם הרופא השתמש במכשיר שעושה אור חזק לתוך העין, לכן הבדיקה לא נעימה ובתי בכתה מאוד.יכול להיות שבגיל של בתך יהיה כבר יותר קל, כי היא יותר מבינה ואפשר להסביר לה.

• אה.. הבנתי
  • חשוב לקחת ילדים לרופא עיינים ביוחד הורים עם משקפים ובעיות ראיה
    וגם ילדים שהורים שלהם רואים 6/6
    ילדים לא יודעים להבחין אם הם רואים טוב או לא.. זה לא משהו שהם מודעים

בדרך כלל הבדיקה אצל הרופא לוקח כמה דקות זריז אבל צריך לקחת בחשבון שיש עוד שמחכים בתור וגם עושים הרחבת אישונים שצריך להמתין בן 30-40 דקות שאישון התרחב ותמיד יש לפני זה עוד אנשים בתור
    אז לוקח בערך שעה וחצי פלוס המתנה במרפאה
    אם זה רופא שמתמחה בילדים סביר להניח שיש לו משחקים בחדר המתנה אבל רוצי להביא לילד משחק שהוא אוהב או ספר להעביר את הזמן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה